Gündem Denizli'de Şehit Aileleri ve Gazilerle Vefa Buluşması
Denizli'de düzenlenen 27. Birlik ve Vefa Buluşması'nda şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi. Bakan Göktaş, terörsüz bir Türkiye hedefiyle annelerin gözyaşı dökmemesi için çalıştıklarını vurguladı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Birlik ve Vefa Buluşması'nda şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.
- Bakan Göktaş, terörsüz bir Türkiye hedefiyle annelerin gözyaşı dökmemesi için çalıştıklarını vurguladı.
- Denizli, Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizle Birlik ve Vefa Buluşması'nın 27'ncisine ev sahipliği yaptı.
Denizli, Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizle Birlik ve Vefa Buluşması'nın 27'ncisine ev sahipliği yaptı. Etkinliğe katılan Bakan Göktaş, Türkiye'nin terörden arındırılmış bir şekilde güvenli bir liman haline geldiğini belirtti.
Bakan Göktaş, devletin en güçlü olduğu dönemde hiçbir taviz vermeden bu güvenli ortamı oluşturduklarını ifade etti. Konuşmasında annelerin artık gözyaşı dökmemesini istediklerini vurgulayan Göktaş, terörsüz bir gelecek için kararlılık mesajı verdi. Program, şehit yakınları ve gazilerin katılımıyla gerçekleştirildi.