\n\n

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi sakat oyuncuların dönüşü sevindirdi

Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ederken sakatlıkları süren iki oyuncudan gelen haber teknik heyeti memnun etti. Batagov ve Folcarelli takımla çalışmalara başladı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Spor
Temsili görsel: Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi sakat oyuncuların dönüşü sevindirdi
Temsili görsel · congerdesign / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ederken sakatlıkları süren iki oyuncudan gelen haber teknik heyeti memnun etti.
  • Batagov ve Folcarelli takımla çalışmalara başladı.
  • haftasında Galatasaray'ı konuk etmeye hazırlanan Trabzonspor, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ederken sakatlıkları süren iki oyuncudan gelen haber teknik heyeti memnun etti. Batagov ve Folcarelli takımla çalışmalara başladı.

2 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 16.09.2026 01:46
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'ı konuk etmeye hazırlanan Trabzonspor, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, bordo-mavili ekip için kritik bir öneme sahip.

Bir günlük iznin ardından sahaya inen oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından mobilizasyon ve pas çalışmaları üzerinde durdu. Rondo çalışmasıyla devam eden idman, dar alanda oynanan oyunla tamamlandı. Hazırlık sürecindeki en dikkat çekici gelişme ise uzun süredir sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan Batagov ve Folcarelli'nin yeniden çalışmalara katılması oldu.

İki oyuncunun takımla birlikte sahaya çıkması teknik heyette büyük bir memnuniyet yarattı. Ancak oyuncuların Galatasaray karşılaşmasında forma giyip giyemeyecekleri henüz kesinleşmedi. Sağlık durumları ve performansları, önümüzdeki günlerde yapılacak antrenmanların ardından netlik kazanacak. Teknik ekibin, oyuncuların tam olarak hazır hale gelmesi için milli arayı işaret ettiği ve dönüş süreçlerini yakından takip ettiği belirtiliyor. Trabzonspor, Galatasaray mücadelesinin hazırlıklarını yarın yapılacak yeni bir antrenmanla sürdürecek.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

2kaynak · 4 olgu

2 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak.Kaynak 1, 2
  2. Takım, teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde antrenman yaptı.Kaynak 1, 2
  3. Sakatlıkları bulunan Batagov ve Folcarelli takımla çalışmalara başladı.Kaynak 1, 2
  4. İki oyuncunun Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı yapılacak antrenmanlar sonrası belli olacak.Kaynak 2

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Habertürk SporHaber kaynağı · 15.09.2026 20:59

    Trabzonspor'a iki müjde birden!

    Kaynağı aç ↗
  2. 2
    Hürriyet SporHaber kaynağı · 15.09.2026 21:24

    Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'a 2 müjde!

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.