Arnavutköy'de Genç Arkadaşların Kavgası Ölümle Bitti

İstanbul Arnavutköy'de çıkan tartışmada 19 yaşındaki Ahmet Keleş bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Olayın faili olan şüpheli tutuklanırken diğer iki kişi serbest bırakıldı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Arnavutköy'de Genç Arkadaşların Kavgası Ölümle Bitti
Temsili görsel · 2SIGHTMEDIA / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • İstanbul Arnavutköy'de çıkan tartışmada 19 yaşındaki Ahmet Keleş bıçaklanarak yaşamını yitirdi.
  • Olayın faili olan şüpheli tutuklanırken diğer iki kişi serbest bırakıldı.
  • İstanbul'un Arnavutköy ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde, yaşları 19 olan dört arkadaş arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma yaşandı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

İstanbul Arnavutköy'de çıkan tartışmada 19 yaşındaki Ahmet Keleş bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Olayın faili olan şüpheli tutuklanırken diğer iki kişi serbest bırakıldı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 09.07.2026 16:21
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde, yaşları 19 olan dört arkadaş arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olay sırasında Ahmet Keleş, arkadaşı F.K. tarafından koltuk altından bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı.

Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesiyle bölgeye hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Keleş, kaldırıldığı Arnavutköy Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yargı Süreci Başladı

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yürütülen çalışmalarda K.D., F.K. ve E.B. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan, cinayet silahını kullandığı belirlenen F.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler K.D. ve E.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 6 olgu

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Arnavutköy Atatürk Mahallesi'nde 19 yaşındaki dört arkadaş arasında tartışma çıktı.Kaynak 1
  2. Ahmet Keleş, F.K. isimli şahıs tarafından koltuk altından bıçaklandı.Kaynak 1
  3. Ağır yaralanan Ahmet Keleş, Arnavutköy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.Kaynak 1
  4. Olayla ilgili K.D., F.K. ve E.B. isimli şüpheliler gözaltına alındı.Kaynak 1
  5. Bıçağı kullandığı tespit edilen F.K. mahkeme tarafından tutuklandı.Kaynak 1
  6. Şüphelilerden K.D. ve E.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 09.07.2026 15:35

    Arnavutköy'de akran dehşeti! 19 yaşındaki Ahmet Keleş bıçaklanarak öldürüldü

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler