\n\n

Maltepe'deki cinayette hayatını kaybeden çift defnedildi

İstanbul'da kiracısı tarafından öldürülen ev sahibi çift, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı. Saldırgan Mehmet T. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Maltepe'deki cinayette hayatını kaybeden çift defnedildi
Temsili görsel · cromagnon130 / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • İstanbul'da kiracısı tarafından öldürülen ev sahibi çift, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı.
  • ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
  • İstanbul'un Maltepe ilçesinde 10 Eylül tarihinde yaşanan trajik olayda, kiracısı Mehmet T.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

İstanbul'da kiracısı tarafından öldürülen ev sahibi çift, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı. Saldırgan Mehmet T. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 12.09.2026 17:34
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde 10 Eylül tarihinde yaşanan trajik olayda, kiracısı Mehmet T. tarafından silahlı saldırıya uğrayan ev sahibi Osman Akyol ve eşi Nursen Akyol hayatını kaybetmişti. Gülsuyu Mahallesi'nde meydana gelen tartışma sırasında gerçekleşen saldırıda, olay yerinde bulunan avukat Emir Ali Spor da yaralanmıştı. Olayın ardından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Mehmet T., Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hayatını kaybeden Osman ve Nursen Akyol çifti için Güngören Mevlana Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Aile yakınlarının ve sevenlerinin katıldığı törende büyük üzüntü yaşandı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akyol çiftinin naaşları, Arnavutköy Karaburun'da bulunan mezarlıkta toprağa verildi. Olayla ilgili hukuki süreç devam ederken, saldırıda yaralanan avukatın tedavisine ilişkin detaylar ise henüz paylaşılmadı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. İstanbul Maltepe'de 10 Eylül'de kiracı Mehmet T., ev sahibi Osman Akyol ve eşi Nursen Akyol'u silahla öldürdü.Kaynak 1
  2. Saldırıda avukat Emir Ali Spor yaralandı.Kaynak 1
  3. Şüpheli Mehmet T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Kaynak 1
  4. Osman ve Nursen Akyol çifti, Güngören Mevlana Camii'nde düzenlenen törenin ardından Arnavutköy'de toprağa verildi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 12.09.2026 16:22

    Kiracıları tarafından öldürülen ev sahibi çift son yolculuğuna uğurlandı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.