Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, şehrin sosyal yaşamını canlandırmak amacıyla Ganita Sahili'nde iki gün süren kapsamlı bir etkinlik programı organize etti. Gençlerin ve çocukların sanatsal gelişimlerine katkı sağlamayı hedefleyen organizasyon, katılımcılara hem öğretici hem de eğlenceli anlar yaşattı.
Etkinlik süresince gençler için düzenlenen bez çanta boyama, akrilik boya ve resim atölyeleri yoğun ilgi gördü. Çocuklar ise yüz boyama ve ahşap oyunları gibi aktivitelerle keyifli vakit geçirme imkanı buldu. Bu tür çalışmaların gençlerin kendilerini ifade etmeleri açısından önemli olduğunu vurgulayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yerel yönetimin gençlere yönelik desteklerinin süreceğini ifade etti. Başkan Genç, "Gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" diyerek şehrin daha üretken bir yapıya kavuşması için çalışmaların devam edeceğini belirtti.
Gençlik Meclisi Başkanı Abdurrahman Can Aydın ise sağlanan desteklerden dolayı belediye yönetimine teşekkürlerini iletti. Ganita'nın doğal atmosferinde gerçekleşen etkinlik, gençlerin enerjisini şehrin sosyal dokusuna yansıtması bakımından yerel halk tarafından memnuniyetle karşılandı. Belediye yetkilileri, benzer sosyal ve kültürel projelerin önümüzdeki dönemlerde de farklı noktalarda devam edeceğini duyurdu.