Dünya Kremlin'den Karadeniz'deki Gemi Saldırıları Hakkında Açıklama
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Karadeniz'deki ticari gemilere yönelik saldırıların süreceğini açıkladı. Ayrıca Rusya-Türkiye ilişkilerinin bu durumdan etkilenmeyeceğini vurguladı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Karadeniz'deki ticari gemilere yönelik saldırıların süreceğini açıkladı.
- Ayrıca Rusya-Türkiye ilişkilerinin bu durumdan etkilenmeyeceğini vurguladı.
- Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Moskova'da düzenlediği basın toplantısında Karadeniz'deki güncel gelişmeleri değerlendirdi.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Moskova'da düzenlediği basın toplantısında Karadeniz'deki güncel gelişmeleri değerlendirdi. Peskov, Ukrayna ordusuna askeri malzeme taşıyan ticari gemilerin hedef alınmaya devam edeceğini belirtti. Bu operasyonların Rusya ile Türkiye arasındaki ikili ilişkilere olumsuz bir yansıması olmayacağını ifade etti.
İddialara Yanıt ve Casusluk Operasyonu
Peskov, Volodimir Zelenski'yi taşıyan uçağın Moldova'dan kalkışı sırasında bir İHA saldırısı tehlikesi yaşandığı yönündeki iddiaları kesin bir dille reddetti. Öte yandan Rusya içerisinde Ukrayna adına casusluk faaliyetlerinde bulunduğu şüphesiyle bir vatandaşın gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı.