Shakira Dünya Kupası finali öncesi Miami'de enerji depoluyor

Dünya Kupası finalinde sahne almaya hazırlanan Shakira, Miami'de tatil yaparken objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, 19 Temmuz'daki büyük gösteri öncesi dinlenerek enerji topluyor.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Magazin
Temsili görsel: Shakira Dünya Kupası finali öncesi Miami'de enerji depoluyor
Temsili görsel · fotoblend / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Dünya Kupası finalinde sahne almaya hazırlanan Shakira, Miami'de tatil yaparken objektiflere yansıdı.
  • Ünlü şarkıcı, 19 Temmuz'daki büyük gösteri öncesi dinlenerek enerji topluyor.
  • Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 19 Temmuz'da gerçekleşecek olan Dünya Kupası finalindeki büyük performansı öncesinde ABD'nin Miami şehrinde tatil yaparken görüntülendi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Dünya Kupası finalinde sahne almaya hazırlanan Shakira, Miami'de tatil yaparken objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, 19 Temmuz'daki büyük gösteri öncesi dinlenerek enerji topluyor.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 09.07.2026 12:47
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 19 Temmuz'da gerçekleşecek olan Dünya Kupası finalindeki büyük performansı öncesinde ABD'nin Miami şehrinde tatil yaparken görüntülendi. Deniz ve güneşin tadını çıkaran 49 yaşındaki sanatçı, yoğun konser programı öncesinde kısa bir mola vererek enerji depoladı. Kırmızı bikinisiyle denize girerken objektiflere yansıyan Shakira, daha önce Mexico City'deki açılış töreninde taktığı gözlüklerle gündeme gelen spekülasyonları geride bırakarak rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Shakira, kariyerinin en önemli anlarından biri olarak nitelendirdiği final gecesinde, turnuvanın resmi şarkısı olan 'Dai Dai'yi seslendirecek. Devre arası gösterisi kapsamında sahne alacak tek isim Shakira değil; organizasyonda Madonna, BTS, Coldplay ve Justin Bieber gibi dünya çapında tanınan sanatçılar da yer alacak. Justin Bieber, bu özel etkinliğin bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gösterinin çocukların eğitime erişimini destekleyen yönüne vurgu yaptı.

Coldplay grubunun solisti Chris Martin tarafından hazırlanan ve toplam 11 dakika sürmesi planlanan gösteri, sadece bir müzik şöleni değil, aynı zamanda sosyal bir sorumluluk projesi olma özelliği taşıyor. FIFA Küresel Vatandaşlık Eğitim Fonu ile iş birliği içinde yürütülen bu organizasyon, dünya genelindeki çocukların eğitim ve futbola erişimini kolaylaştırmak amacıyla 100 milyon dolarlık bir bağış hedefliyor. Sanat dünyasının dev isimlerini bir araya getiren bu dev organizasyon, hem spor hem de sosyal yardım odaklı yapısıyla büyük bir merakla bekleniyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Shakira, Dünya Kupası finali öncesinde Miami'de tatil yaparken görüntülendi.Kaynak 1
  2. Shakira, 19 Temmuz'da gerçekleşecek Dünya Kupası finalinde sahne alacak.Kaynak 1
  3. Dünya Kupası finalindeki devre arası gösterisinde Madonna, BTS, Coldplay ve Justin Bieber gibi isimler yer alacak.Kaynak 1
  4. Chris Martin tarafından hazırlanan 11 dakikalık gösteri, FIFA Küresel Vatandaşlık Eğitim Fonu'na destek sağlamayı amaçlıyor.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Habertürk MagazinHaber kaynağı · 09.07.2026 10:22

    Kupa finali öncesi enerji topladı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler