\n\n
Google News'te HaberSitesi.org'u takip edin

Beşiktaş'ta Genel Kurul Tarihleri Belli Oldu

Beşiktaş Kulübü, yaklaşan genel kurul toplantıları için tarihleri açıkladı. İdari ve mali genel kurul ile seçimli genel kurul toplantıları iki aşamalı olarak planlandı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Beşiktaş'ta Genel Kurul Tarihleri Belli Oldu
Temsili görsel · anncapictures / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Beşiktaş Kulübü, yaklaşan genel kurul toplantıları için tarihleri açıkladı.
  • İdari ve mali genel kurul ile seçimli genel kurul toplantıları iki aşamalı olarak planlandı.
  • Beşiktaş Kulübü, gerçekleştireceği genel kurul toplantılarına ilişkin takvimi kamuoyuyla paylaştı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Beşiktaş Kulübü, yaklaşan genel kurul toplantıları için tarihleri açıkladı. İdari ve mali genel kurul ile seçimli genel kurul toplantıları iki aşamalı olarak planlandı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 08.09.2026 21:52
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Beşiktaş Kulübü, gerçekleştireceği genel kurul toplantılarına ilişkin takvimi kamuoyuyla paylaştı. Yapılan resmi açıklamaya göre, kulübün idari ve mali genel kurul toplantısı 26 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, süreç 3 Ekim Cumartesi günü çoğunluk aranmaksızın devam edecek.

Kulüp yönetimi ayrıca seçimli genel kurul toplantısının 27 Eylül Pazar günü yapılacağını duyurdu. Bu toplantıda da gerekli çoğunluğun sağlanamaması durumunda, seçim süreci 4 Ekim Pazar günü çoğunluk şartı aranmadan gerçekleştirilecek.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Beşiktaş Kulübü, genel kurul toplantısının 27 Eylül Pazar günü yapılacağını duyurdu.Kaynak 1
  2. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa genel kurul 4 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek.Kaynak 1
  3. İdari ve mali genel kurul toplantısı 26 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek.Kaynak 1
  4. İdari ve mali genel kurulda çoğunluk sağlanamazsa toplantı 3 Ekim Cumartesi günü yapılacak.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    TRT HaberHaber kaynağı · 08.09.2026 20:03

    Beşiktaş seçime gidiyor

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.