Dünya Kupası Finali'nde Devre Arası Şovu

19 Temmuz'da MetLife Stadyumu'nda gerçekleşecek 11 dakikalık gösteri, futbolseverleri müzikle buluşturacak. FIFA, satılan her biletin bir dolarlık kısmını eğitim fonuna bağlayarak sosyal sorumluluğunu sürdürecek.

Temsili görsel: Dünya Kupası Finali'nde Devre Arası Şovu
Temsili görsel · christopher1710 / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • 19 Temmuz'da MetLife Stadyumu'nda gerçekleşecek 11 dakikalık gösteri, futbolseverleri müzikle buluşturacak.
  • FIFA, satılan her biletin bir dolarlık kısmını eğitim fonuna bağlayarak sosyal sorumluluğunu sürdürecek.
  • Dünya Kupası finali öncesinde 19 Temmuz tarihinde East Rutherford'daki MetLife Stadyumu'nda 11 dakikalık bir devre arası gösterisi düzenlenecek.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

19 Temmuz'da MetLife Stadyumu'nda gerçekleşecek 11 dakikalık gösteri, futbolseverleri müzikle buluşturacak. FIFA, satılan her biletin bir dolarlık kısmını eğitim fonuna bağlayarak sosyal sorumluluğunu sürdürecek.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 09.07.2026 09:36
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Dünya Kupası finali öncesinde 19 Temmuz tarihinde East Rutherford'daki MetLife Stadyumu'nda 11 dakikalık bir devre arası gösterisi düzenlenecek. Şovun küratörlüğünü Coldplay'in Chris Martin'i üstlenirken, Madonna, Shakira, BTS ve Justin Bieber gibi uluslararası yıldızlar sahne alacak. Ayrıca Burna Boy, Gustavo Dudamel ve New York'tan PS22 Korosu da performans sergileyecek.

FIFA'nın sosyal sorumluluk adımı

FIFA, turnuva boyunca satılan her biletin 1 USD'sini FIFA Global Citizen Eğitim Fonu'na bağışlayacak. Bu fon, çocukların nitelikli eğitime erişimini artırmak amacıyla 100 milyon dolar toplama hedefi taşıyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Dünya Kupası finalinde 19 Temmuz'da MetLife Stadyumu'nda 11 dakikalık bir devre arası gösterisi yapılacakKaynak 1
  2. Coldplay'in Chris Martin'i küratörlüğünü üstlendiği gösteride Madonna, Shakira, BTS ve Justin Bieber sahne alacakKaynak 1
  3. Burna Boy, Gustavo Dudamel ve New York'tan PS22 Korosu da sahneye çıkacakKaynak 1
  4. FIFA, turnuva boyunca satılan her biletin 1 USD'sini FIFA Global Citizen Eğitim Fonu'na bağışlayacakKaynak 1
  5. FIFA Global Citizen Eğitim Fonu, çocukların nitelikli eğitime erişimini artırmak için 100 milyon dolar toplama hedefi taşıyorKaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Euronews TRHaber ajansı · 09.07.2026 09:34

    Justin Bieber, FIFA Dünya Kupası finalinin ilk devre arası şovuna katıldı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler