Gündem NATO Zirvesi'nin Yeni Adresi Arnavutluk Oldu
Ankara'da gerçekleştirilen 36'ncı NATO Zirvesi'nin ardından bir sonraki toplantının Arnavutluk'ta yapılacağı açıklandı. NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Ankara'daki ev sahipliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Ankara'da gerçekleştirilen 36'ncı NATO Zirvesi'nin ardından bir sonraki toplantının Arnavutluk'ta yapılacağı açıklandı.
- NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Ankara'daki ev sahipliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
- Ankara'nın ev sahipliğinde düzenlenen 36'ncı NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi başarıyla tamamlandı.
Ankara'nın ev sahipliğinde düzenlenen 36'ncı NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi başarıyla tamamlandı. Zirve sonrasında açıklamalarda bulunan NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Ankara'daki toplantının oldukça verimli geçtiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğine vurgu yapan Rutte, daha önce verilen taahhütlerin hayata geçirilmeye başlandığını ifade etti.
Toplantının ardından gözler bir sonraki zirveye çevrildi. Rutte, bir sonraki NATO Zirvesi'nin Arnavutluk'ta gerçekleştirileceğini duyurdu. Söz konusu kararın daha önce Lahey'de alındığını hatırlatan Genel Sekreter, Arnavutluk'ta yapılacak zirve için henüz kesin bir tarih belirlenmediğini sözlerine ekledi.