Sağlık Hekim Birliği Sendikası'ndan üç günlük iş bırakma kararı
Hekim Birliği Sendikası, ekonomik ve özlük hakları talepleriyle üç günlük iş bırakma eylemi düzenleyeceğini duyurdu. Eylem süresince poliklinik hizmetlerinde kısıtlamaya gidilecek.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Hekim Birliği Sendikası, ekonomik ve özlük hakları talepleriyle üç günlük iş bırakma eylemi düzenleyeceğini duyurdu.
- Eylem süresince poliklinik hizmetlerinde kısıtlamaya gidilecek.
- Hekim Birliği Sendikası, ekonomik şartların iyileştirilmesi ve özlük haklarının düzenlenmesi talebiyle üç günlük iş bırakma eylemi kararı aldı.
Hekim Birliği Sendikası, ekonomik şartların iyileştirilmesi ve özlük haklarının düzenlenmesi talebiyle üç günlük iş bırakma eylemi kararı aldı. 28, 29 ve 30 Eylül 2026 tarihlerini kapsayacak olan bu süreçte, sağlık hizmetlerinde bazı düzenlemeler uygulanacak.
Poliklinik hizmetlerinde kısıtlama
Eylem süresince randevusuz hastalara poliklinik hizmeti verilmeyeceği açıklandı. Sendika ayrıca, poliklinik randevu sürelerinin hekimler için en az 10 dakika, diş hekimleri için ise 30 dakika olarak uygulanması yönünde karar aldı.