Akdeniz'de 3.7 büyüklüğünde deprem

Akdeniz açıklarında gece saatlerinde 3.7 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. AFAD verilerine göre deprem saat 02.27'de gerçekleşti.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Akdeniz'de 3.7 büyüklüğünde deprem
Temsili görsel · dimitrisvetsikas1969 / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Akdeniz açıklarında gece saatlerinde 3.7 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.
  • AFAD verilerine göre deprem saat 02.27'de gerçekleşti.
  • AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan güncel verilere göre, 8 Temmuz 2026 Çarşamba günü Akdeniz açıklarında bir sarsıntı yaşandı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Akdeniz açıklarında gece saatlerinde 3.7 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. AFAD verilerine göre deprem saat 02.27'de gerçekleşti.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 08.07.2026 14:08
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan güncel verilere göre, 8 Temmuz 2026 Çarşamba günü Akdeniz açıklarında bir sarsıntı yaşandı. Bölgede meydana gelen depremin büyüklüğü AFAD tarafından 3.7 olarak duyuruldu.

Gece saat 02.27'de kaydedilen depremin merkez üssü ve derinliği gibi detaylar, kurumların anlık olarak güncellediği son depremler listesi üzerinden takip edilebiliyor. Vatandaşlar, bölgede yaşanan sarsıntıların ardından AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi kanalları üzerinden en güncel bilgileri sorgulamaya devam ediyor. Şu ana kadar depremin hissedildiği bölgelere veya herhangi bir olumsuz duruma dair resmi bir açıklama yapılmadı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 2 olgu

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. 8 Temmuz 2026 tarihinde Akdeniz açıklarında saat 02.27'de bir deprem meydana geldi.Kaynak 1
  2. AFAD verilerine göre Akdeniz'de gerçekleşen sarsıntının büyüklüğü 3.7 olarak ölçüldü.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    HabertürkHaber kaynağı · 08.07.2026 07:18

    Deprem mi oldu?

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler