Çerkezköy'de market hırsızlığı operasyonu: 2 tutuklama

Tekirdağ'da zincir marketlerden bebek maması çaldığı belirlenen üç şüpheli İstanbul'da yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Çerkezköy'de market hırsızlığı operasyonu: 2 tutuklama
Temsili görsel · Pexels / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Tekirdağ'da zincir marketlerden bebek maması çaldığı belirlenen üç şüpheli İstanbul'da yakalandı.
  • Adliyeye sevk edilen zanlılardan ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
  • Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren dört farklı zincir markette yaşanan hırsızlık olayları üzerine emniyet güçleri harekete geçti.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Tekirdağ'da zincir marketlerden bebek maması çaldığı belirlenen üç şüpheli İstanbul'da yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 08.07.2026 16:25
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren dört farklı zincir markette yaşanan hırsızlık olayları üzerine emniyet güçleri harekete geçti. Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini ve saha verilerini analiz ederek şüphelilerin kimliklerini belirledi. Yapılan incelemelerde, şüphelilerin müşteri gibi girdikleri marketlerden toplamda yaklaşık 20 bin lira değerinde bebek maması çaldıkları ve olay yerinden bir araçla uzaklaştıkları tespit edildi.

İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanan G.G., Y.G. ve D.K. isimli şüpheliler, işlemlerinin tamamlanması için Çerkezköy'e getirildi. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan ikisi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla bağlantılı olduğu belirlenen üçüncü şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hırsızlık anları ise marketlerin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde dört farklı zincir marketten 20 bin lira değerinde bebek maması çalındı.Kaynak 1
  2. Polis ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti.Kaynak 1
  3. İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalanan üç şüpheliden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.Kaynak 1
  4. Gözaltına alınan üçüncü şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    CNN TürkHaber kaynağı · 08.07.2026 16:25

    Tekirdağ'da marketten bebek maması çalan 2 şüpheli tutuklandı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler