Trabzon Ticaret Borsası, çay sektöründe faaliyet gösteren üyelerle başlattığı ilçe ziyaretlerini tamamladı. Sürmene'de başlayan süreç, Araklı, Yomra ve Ortahisar'ın ardından Akçaabat ve Vakfıkebir'deki toplantılarla sona erdi.
Dün Akçaabat'ta, bugün ise Vakfıkebir'de bir araya gelen borsa heyeti, üyelerin talep ve önerilerini dinledi. Sektörlerin mevcut durumu ile karşılaşılan sorunlar karşılıklı olarak görüşüldü.
Akçaabat'taki toplantıya Düzköy'den de katılım olurken, Vakfıkebir'deki buluşmada Şalpazarı, Tonya, Beşikdüzü ve Çarşıbaşı ilçelerindeki üyeler yer aldı. TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, üç yıldır düzenlenen buluşların büyük önem taşıdığını vurguladı.
Ergan, farklı ilçelerdeki üyeleri yerinde ziyaret etmenin kendileri için ayrı bir değer olduğunu ifade etti. Bu sayede sektör ihtiyaçlarını yakından görme şansı bulduklarını aktaran Ergan, üyelerle kurulan güçlü iletişimi gelecek yıllarda da sürdürmeyi amaçladıklarını dile getirdi.