Gündem İstanbul'da kadın kılığında hırsızlık yapan şüpheli yakalandı
İstanbul'da kadın kıyafeti giyerek bir daireye giren şüpheli, altın ve nakit para çaldı. Mahalle sakinlerinin müdahalesiyle kaçamayan şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- İstanbul'da kadın kıyafeti giyerek bir daireye giren şüpheli, altın ve nakit para çaldı.
- Mahalle sakinlerinin müdahalesiyle kaçamayan şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.
- İstanbul'un Esentepe Mahallesi'nde 25 Ağustos Salı günü saat 19.00 sularında sıra dışı bir hırsızlık olayı yaşandı.
İstanbul'un Esentepe Mahallesi'nde 25 Ağustos Salı günü saat 19.00 sularında sıra dışı bir hırsızlık olayı yaşandı. Kadın kıyafetleri giyerek kendisini gizlemeye çalışan bir erkek, hedef aldığı daireye girerek içerideki altınları ve nakit paraları çaldı.
Mahalleli suçüstü yakaladı
Hırsızlık girişimini fark eden mahalle sakinleri, şüpheliyi kovalamaya başladı. Kısa süreli kovalamacanın ardından bölgeye sevk edilen polis ekipleri, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma işlemleri emniyette devam ediyor.