Yaşam Sultangazi'deki bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti
İstanbul Sultangazi'de yaşanan bıçaklı kavgada yaralanan Sinan Bıçakçı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili bir şüpheli teslim olurken diğerini arama çalışmaları devam ediyor.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- İstanbul Sultangazi'de yaşanan bıçaklı kavgada yaralanan Sinan Bıçakçı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
- Olayla ilgili bir şüpheli teslim olurken diğerini arama çalışmaları devam ediyor.
- İstanbul'un Sultangazi ilçesinde 21 Ağustos tarihinde meydana gelen bıçaklı kavgada üç kişi yaralandı.
İstanbul'un Sultangazi ilçesinde 21 Ağustos tarihinde meydana gelen bıçaklı kavgada üç kişi yaralandı. Olayda yaralanan Sinan Bıçakçı, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen bir gün sonra hayatını kaybetti.
Soruşturma süreci devam ediyor
Kavgada yaralananlardan Kadir B. tedavisinin ardından taburcu edilirken, Yunus Emre B.'nin hastanedeki tedavisi sürüyor. Olayın ardından şüphelilerden Sedat Ç. polis merkezine giderek teslim oldu. Güvenlik güçlerinin diğer şüpheli Enes S.'yi yakalamak için başlattığı çalışmalar ise kararlılıkla devam etmektedir.