Fatsa'da aile içi silahlı katliam

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 61 yaşındaki bir kişi, iş yerinde çalışan akrabalarını silahla öldürdü. Olayın ardından kaçan şüpheli yakalanmak için yoğun bir arama çalışması yürütülüyor.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Fatsa'da aile içi silahlı katliam
Temsili görsel · stevepb / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Ordu'nun Fatsa ilçesinde 61 yaşındaki bir kişi, iş yerinde çalışan akrabalarını silahla öldürdü.
  • Olayın ardından kaçan şüpheli yakalanmak için yoğun bir arama çalışması yürütülüyor.
  • Ordu'nun Fatsa ilçesinde, 61 yaşındaki M.G., iş yerinin önünde silahını çekerek üç akrabasını öldürdü.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 61 yaşındaki bir kişi, iş yerinde çalışan akrabalarını silahla öldürdü. Olayın ardından kaçan şüpheli yakalanmak için yoğun bir arama çalışması yürütülüyor.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 08.07.2026 07:34
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, 61 yaşındaki M.G., iş yerinin önünde silahını çekerek üç akrabasını öldürdü. Ölüm kurbanları arasında 66 yaşındaki Mehmet Gülen, 58 yaşındaki Emine Gülen ve 39 yaşındaki Resul Gülen yer alıyor. Olay, Kurtuluş Mahallesi Fiskobirlik Caddesi'nde meydana geldi. Resul Gülen, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi; Mehmet ve Emine Gülen ise Fatsa Devlet Hastanesi'nde tedavi edilmeye çalışıldı ancak kurtarılamadı. Şüpheli M.G. olay yerinden kaçtı ve yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 6 olgu

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. 61 yaşındaki M.G., Fatsa'da iş yerinin önünde aile üyelerini silahla öldürdüKaynak 1
  2. Öldürülenler arasında 66 yaşındaki Mehmet Gülen, 58 yaşındaki Emine Gülen ve 39 yaşındaki Resul Gülen bulunuyorKaynak 1
  3. Olay Kurtuluş Mahallesi Fiskobirlik Caddesi'nde gerçekleştiKaynak 1
  4. Resul Gülen, sağlık görevlileri müdahalesiyle yaşamını yitirdiKaynak 1
  5. Mehmet ve Emine Gülen, Fatsa Devlet Hastanesi'nde tedavi edilmeye çalışıldı ancak kurtarılamadıKaynak 1
  6. Şüpheli M.G. olaydan kaçtı, yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldıKaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 08.07.2026 01:23

    Ailesinden 3 kişiyi katletti

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler