\n\n

Evden yayılan kokunun altından 100 kedi çıktı

Mersin'de kötü koku şikayetiyle gidilen bir evde, sağlıksız koşullarda tutulan 100 kedi bulundu. Hayvanlar belediye ekipleri tarafından koruma altına alındı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Evden yayılan kokunun altından 100 kedi çıktı
Temsili görsel · JACLOU-DL / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Mersin'de kötü koku şikayetiyle gidilen bir evde, sağlıksız koşullarda tutulan 100 kedi bulundu.
  • Hayvanlar belediye ekipleri tarafından koruma altına alındı.
  • Mersin'in Kocavilayet Mahallesi'nde bir konuttan yayılan ağır kokular, mahalle sakinlerini harekete geçirdi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Mersin'de kötü koku şikayetiyle gidilen bir evde, sağlıksız koşullarda tutulan 100 kedi bulundu. Hayvanlar belediye ekipleri tarafından koruma altına alındı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 24.08.2026 13:31
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Mersin'in Kocavilayet Mahallesi'nde bir konuttan yayılan ağır kokular, mahalle sakinlerini harekete geçirdi. Çevredekiler kokunun biriken çöplerden kaynaklandığını düşünerek durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine adrese giden emniyet, sağlık ve zabıta ekipleri, maske takarak girdikleri evde şaşırtıcı bir manzarayla karşılaştı.

Yapılan incelemelerde, kötü kokunun kaynağının çöpler değil, evin odalarında sağlıksız koşullarda tutulan 100 kedi olduğu belirlendi. Durumun bildirilmesi üzerine Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile veteriner ekipleri devreye girdi. Farklı yaş ve cinslerdeki kediler, belediyenin hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezine teslim edilerek güvenli bir ortama kavuşturuldu.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 3 olgu

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Mersin'in Kocavilayet Mahallesi'ndeki bir evden yayılan kötü kokular üzerine mahalle sakinleri ihbarda bulundu.Kaynak 1
  2. Ekipler eve girdiklerinde çöpler yerine sağlıksız koşullarda tutulan 100 kediyle karşılaştı.Kaynak 1
  3. Evde bulunan kediler belediyeye ait hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezine nakledildi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    TRT HaberHaber kaynağı · 24.08.2026 13:22

    Kötü kokunun kaynağı çöp değil, 100 kedi çıktı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.