ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), ordu personeline yönelik haberleriyle bilinen Stars and Stripes gazetesinde işten çıkarmalara imza attı. Bakanlık, gazetenin yayıncısı, genel yayın yönetmeni ve kıdemli muhabirlerinden birini 'itaatsizlik' gerekçesiyle görevden aldı.
Pentagon, Ordu Gazetesinde İşten Çıkarmalar Yaptı
ABD Savunma Bakanlığı, ordu personeline yönelik haber yapan Stars and Stripes gazetesinde yayıncı, genel yayın yönetmeni ve kıdemli bir muhabiri işten çıkardı. İşten çıkarmaların gerekçesi olarak itaatsizlik gösterildi.
- ABD Savunma Bakanlığı, ordu personeline yönelik haber yapan Stars and Stripes gazetesinde yayıncı, genel yayın yönetmeni ve kıdemli bir muhabiri işten çıkardı.
- İşten çıkarmaların gerekçesi olarak itaatsizlik gösterildi.
- ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), ordu personeline yönelik haberleriyle bilinen Stars and Stripes gazetesinde işten çıkarmalara imza attı.
Bu haber ne anlatıyor?
ABD Savunma Bakanlığı, ordu personeline yönelik haber yapan Stars and Stripes gazetesinde yayıncı, genel yayın yönetmeni ve kıdemli bir muhabiri işten çıkardı. İşten çıkarmaların gerekçesi olarak itaatsizlik gösterildi.
Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Öne çıkan doğrulanmış bilgiler
Başvurulan kaynaklar
-
1
Anadolu AjansıHaber ajansı · 22.08.2026 15:39Kaynağı aç ↗
NYT: ABD Savunma Bakanlığı, orduya yönelik haber yapan gazetede işten çıkarmalara gitti
Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.