İstanbul'un Şişli ilçesi Paşa Mahallesi'nde yer alan terk edilmiş bir binadan çevreye yayılan ağır kokular, mahalle sakinlerini harekete geçirdi. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, binada yaptıkları kontrollerde hareketsiz yatan bir erkek şahısla karşılaştı. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemeler sonucunda, şahsın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Yapılan kimlik tespit çalışmalarında ölen kişinin Ayhan A. olduğu belirlendi. Olay yerinde güvenlik önlemleri alan emniyet güçleri, yaşanan şüpheli ölümle ilgili kapsamlı bir soruşturma süreci başlattı.
Şişli'de metruk binada cansız beden bulundu
İstanbul Şişli'de çevreye yayılan kötü kokular üzerine girilen metruk binada bir erkek cesedi bulundu. Emniyet birimleri olayla ilgili inceleme başlattı.
- İstanbul Şişli'de çevreye yayılan kötü kokular üzerine girilen metruk binada bir erkek cesedi bulundu.
- Emniyet birimleri olayla ilgili inceleme başlattı.
- İstanbul'un Şişli ilçesi Paşa Mahallesi'nde yer alan terk edilmiş bir binadan çevreye yayılan ağır kokular, mahalle sakinlerini harekete geçirdi.
Bu haber ne anlatıyor?
İstanbul Şişli'de çevreye yayılan kötü kokular üzerine girilen metruk binada bir erkek cesedi bulundu. Emniyet birimleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Öne çıkan doğrulanmış bilgiler
- İstanbul Şişli'deki Paşa Mahallesi'nde bulunan metruk bir binadan kötü kokular yükseldi.Kaynak 1
- İhbar üzerine olay yerine intikal eden ekipler, binada hareketsiz yatan bir erkek cesediyle karşılaştı.Kaynak 1
- Sağlık görevlileri, şahsın yaşamını yitirdiğini teyit etti.Kaynak 1
- Hayatını kaybeden kişinin Ayhan A. olduğu tespit edildi.Kaynak 1
- Emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.Kaynak 1
Başvurulan kaynaklar
-
1
Sabah YaşamHaber kaynağı · 19.08.2026 21:10Kaynağı aç ↗
Şişli'de kan donduran olay! Kötü koku ihbarına gelen ekipler erkek cesedi buldu
Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.