Ünlü şarkıcı Seda Sayan, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Lüks tüketim alışkanlıklarına dair samimi itiraflarda bulunan Sayan, yüksek fiyatlı orijinal çantalar yerine çakma ürünleri tercih ettiğini belirtti. Parayı kolay kazanmadığını vurgulayan sanatçı, binlerce euro ödemenin mantıksız olduğunu ifade etti.
Sayan, Paris'te yaşadığı bir anısını paylaşarak sahte ürünlerin kalitesine dikkat çekti. Bir mağazada çantasının fermuarını inceleyen görevlilerin ürünün sahte olduğunu fark edemediğini anlatan Sayan, "Adamlar bile sahte olduğunu anlamadı" dedi. Çakma ürün kullanmaktan çekinmediğini belirten şarkıcı, beğendiği sürece bu tür ürünleri almaktan kaçınmadığını dile getirdi.
Öte yandan Sayan, sahte çantaların da aslında markaların kendisi tarafından üretildiğini iddia etti. Çanta konusunda bu tercihi yapmasına rağmen saat gibi aksesuarlarda sahte ürün kullanmadığını da sözlerine ekledi. Sayan'ın bu açıklamaları, lüks tüketim ve marka bağımlılığı üzerine sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.