İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bugün gerçekleşecek triatlon şampiyonası nedeniyle şehir içi trafiği yeniden düzenledi. Beykoz ve Üsküdar ilçelerinde Atatürk Caddesi sahil yönüne çıkan tüm yollar, sabah 04.45'ten itibaren kapanıyor.
Cuma Yolu ve Körfez Caddeleri de aynı saatten itibaren trafiğe kapatıldı. Bu kapanışlar, yarışın güvenli bir şekilde yürütülmesi için gerekli önlemler arasında yer alıyor.
Sürücülere, alternatif rotalar olarak Küçüksu, Göksu, Mehmet Ali Birand ve Atatürk Caddelerinin Kavacık yönündeki bölümleri öneriliyor. Ayrıca Büyükdere Caddesi, Kuzey Marmara Otoyolu, D‑100 güney ve Avrasya Tüneli gibi ana arterler de alternatif olarak kullanılabilecek.
Yol kapatmaları, yarış süresince geçerli olacak ve trafik akışı, belirlenen alternatif yollar üzerinden yönlendirilecek.