Spor Gençlerbirliği'nde Gökhan Altıparmak dönemi sona erdi
Gençlerbirliği, altyapısından yetişen forvet oyuncusu Gökhan Altıparmak ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. 21 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Serikspor'da geçirmişti.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Gençlerbirliği, altyapısından yetişen forvet oyuncusu Gökhan Altıparmak ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.
- 21 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Serikspor'da geçirmişti.
- Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, kulüp altyapısından yetişen forvet oyuncusu Gökhan Altıparmak ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, kulüp altyapısından yetişen forvet oyuncusu Gökhan Altıparmak ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Başkent temsilcisi, yaptığı yazılı açıklamada oyuncuyla karşılıklı anlaşmaya varıldığını belirtti.
Kulüp yönetimi, disiplini ve saha içindeki duruşuyla Gençlerbirliği kültürünü temsil eden 21 yaşındaki futbolcuya, kulübe verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek kariyerinin nda başarı dileklerinde bulundu.
Genç oyuncu, 2025-2026 futbol sezonunda kiralık olarak Serikspor'un kadrosunda yer almıştı. Bu süreçte Serikspor formasıyla toplam 32 resmi maça çıkan Altıparmak, profesyonel kariyerinde yeni bir sayfa açmak üzere kulüpten ayrıldı.