27 yıllık ehliyet hayaline davullu zurnalı kutlama

Tokat'ta 27 yıl boyunca sınav korkusu nedeniyle ehliyet alamayan Erdal Böler, girdiği sınavları başarıyla geçerek hayaline kavuştu. Kurs yönetimi, Böler'in başarısını davul zurna eşliğinde kutladı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: 27 yıllık ehliyet hayaline davullu zurnalı kutlama
Temsili görsel · nosheep / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Tokat'ta 27 yıl boyunca sınav korkusu nedeniyle ehliyet alamayan Erdal Böler, girdiği sınavları başarıyla geçerek hayaline kavuştu.
  • Kurs yönetimi, Böler'in başarısını davul zurna eşliğinde kutladı.
  • Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı Üzümören beldesinde besicilikle uğraşan 45 yaşındaki Erdal Böler, uzun yıllardır ertelediği sürücü belgesi hayalini gerçeğe dönüştürdü.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Tokat'ta 27 yıl boyunca sınav korkusu nedeniyle ehliyet alamayan Erdal Böler, girdiği sınavları başarıyla geçerek hayaline kavuştu. Kurs yönetimi, Böler'in başarısını davul zurna eşliğinde kutladı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 06.07.2026 17:00
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı Üzümören beldesinde besicilikle uğraşan 45 yaşındaki Erdal Böler, uzun yıllardır ertelediği sürücü belgesi hayalini gerçeğe dönüştürdü. Dört çocuk babası olan Böler, çevresindeki insanların sınavların çok zor olduğuna dair söylemleri nedeniyle 27 yıl boyunca ehliyet kursuna başvurmaktan çekindiğini belirtti.

Bu yıl korkularını yenmeye karar veren Böler, B sınıfı ehliyet almak için sürücü kursuna kayıt yaptırdı. Eğitim sürecinde eğitmenlerin desteğiyle hazırlanan Böler, hem yazılı sınavı hem de direksiyon sınavını ilk hakkında başarıyla geçti. Sınav sürecini değerlendiren Böler, "Şimdiye kadar yazılmadığıma pişman oldum" ifadelerini kullandı.

Böler'in azmini takdir eden sürücü kursu yönetimi, kursiyerlerinin bu başarısını özel bir etkinlikle taçlandırmak istedi. Kurs binası önünde düzenlenen sürpriz kutlamada, Böler'in ehliyet sevinci davul ve zurna eşliğinde paylaşıldı. Sürücü Kursu Müdiresi Sema Aşar, Böler'in sınav korkusunu yenme sürecinde ona destek olduklarını belirterek, bu uzun soluklu hikayeye yakışır bir jest yapmak istediklerini ifade etti. Böler, sınavların korkulduğu kadar zor olmadığını vurgulayarak, kurs eğitmenlerine gösterdikleri ilgi ve düzenledikleri sürpriz için teşekkürlerini iletti.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Tokat'ın Pazar ilçesinde yaşayan Erdal Böler, 27 yıl boyunca sınav korkusuyla ehliyet almayı erteledi.Kaynak 1
  2. 45 yaşındaki Erdal Böler, bu yıl sürücü kursuna kaydolarak B sınıfı ehliyet sınavlarına girdi.Kaynak 1
  3. Böler, yazılı ve direksiyon sınavlarını ilk denemesinde başarıyla tamamladı.Kaynak 1
  4. Sürücü kursu yönetimi, Böler'in başarısını kutlamak için davul zurnalı bir sürpriz etkinlik düzenledi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    CNN TürkHaber kaynağı · 06.07.2026 19:40

    Tokat’ta 27 yıllık ehliyet hasreti davul zurnayla son buldu

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler