Viranşehir'de hastane bahçesinde silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Şanlıurfa'da cinsel istismar şüphelisi, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Olayda seken kurşunlar nedeniyle bir çocuk da ağır yaralandı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Viranşehir'de hastane bahçesinde silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Temsili görsel · dimitrisvetsikas1969 / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Şanlıurfa'da cinsel istismar şüphelisi, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.
  • Olayda seken kurşunlar nedeniyle bir çocuk da ağır yaralandı.
  • Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde meydana gelen olayda, cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alınan 26 yaşındaki M.A., sağlık kontrolü için Viranşehir Devlet Hastanesi'ne getirildi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Şanlıurfa'da cinsel istismar şüphelisi, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Olayda seken kurşunlar nedeniyle bir çocuk da ağır yaralandı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 09.08.2026 02:12
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde meydana gelen olayda, cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alınan 26 yaşındaki M.A., sağlık kontrolü için Viranşehir Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastanenin acil servisi önünde bekleyen mağdurun babası F.A. ve ağabeyi İ.A., şüpheliye tabancayla ateş açtı.

Saldırı sonucunda vücuduna kurşun isabet eden M.A. ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sırasında hastane bahçesinde bulunan ve saldırıyla hiçbir ilgisi olmayan 9 yaşındaki Ayşe E. de seken kurşunların hedefi oldu. Ağır yaralanan çocuğun hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Saldırının ardından bölgeden kaçan baba F.A. ve oğlu İ.A., jandarma ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışma sonucunda kısa sürede yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma süreci devam ediyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde cinsel istismar şüphelisi M.A. hastane bahçesinde silahlı saldırıya uğradı.Kaynak 1
  2. Saldırıyı mağdur çocuğun babası F.A. ve ağabeyi İ.A. gerçekleştirdi.Kaynak 1
  3. Saldırı sonucunda şüpheli M.A. hayatını kaybetti.Kaynak 1
  4. Olay sırasında çevrede bulunan 9 yaşındaki Ayşe E. seken kurşunlarla ağır yaralandı.Kaynak 1
  5. Saldırgan baba ve oğlu jandarma ekiplerince yakalanarak tutuklandı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    NTVHaber kaynağı · 09.08.2026 02:05

    Cinsel istismar şüphelisine hastane bahçesinde infaz

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler