Fenerbahçe'nin Madrid çıkarmasında transfer hedefleri netleşti

Fenerbahçe yönetimi, transfer çalışmaları kapsamında Madrid'de çeşitli yıldız oyuncular için temaslarda bulundu. Kulüp, Endrick, Sörloth ve Lookman gibi isimlerin transfer şartlarını araştırıyor.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Spor
Temsili görsel: Fenerbahçe'nin Madrid çıkarmasında transfer hedefleri netleşti
Temsili görsel · Pexels / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Fenerbahçe yönetimi, transfer çalışmaları kapsamında Madrid'de çeşitli yıldız oyuncular için temaslarda bulundu.
  • Kulüp, Endrick, Sörloth ve Lookman gibi isimlerin transfer şartlarını araştırıyor.
  • Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfer listesindeki isimler için Avrupa'nın önemli merkezlerinde yoğun bir mesai harcıyor.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Fenerbahçe yönetimi, transfer çalışmaları kapsamında Madrid'de çeşitli yıldız oyuncular için temaslarda bulundu. Kulüp, Endrick, Sörloth ve Lookman gibi isimlerin transfer şartlarını araştırıyor.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 05.08.2026 20:04
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfer listesindeki isimler için Avrupa'nın önemli merkezlerinde yoğun bir mesai harcıyor. Sarı-lacivertli kulübün futboldan sorumlu yöneticisi Cihan Kamer, transfer görüşmelerini yürütmek üzere İspanya'nın başkenti Madrid'e gitti.

Fenerbahçe'nin gündemindeki ilk isimlerden biri, Real Madrid'in genç yeteneği Endrick oldu. İspanyol deviyle kiralama opsiyonu üzerine ilk resmi temasları kuran Fenerbahçe yönetimi, oyuncunun temsilcileriyle de bir araya geldi. Real Madrid'in kiralama sürecinde yüksek bir ekonomik beklentisi bulunmasa da, genç oyuncunun yeterli süre forma giymemesi durumunda devreye girecek bir tazminat maddesi şartı koştuğu ifade edildi. Endrick için Roma ve Fiorentina'nın da devrede olduğu belirtiliyor.

Cihan Kamer, Madrid temasları sırasında Atletico Madrid yönetimiyle de masaya oturdu. Görüşmelerin ana gündem maddesini Alexander Sörloth oluştururken, Ademola Lookman ismi de gündeme geldi. Atletico Madrid, Sörloth için 40 milyon Euro seviyesinde bir bonservis bedeli talep ederken, ödeme planına göre bu rakamda esneklik payı bırakılabileceği mesajını verdi. Lookman için ise kulübün ocak ayında ödediği 35 milyon Euro'luk bedelin talep edildiği kaydedildi. Fenerbahçe yönetimi, bu görüşmelerden elde ettiği veriler doğrultusunda transfer stratejisini şekillendirmeyi hedefliyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer, transfer görüşmeleri için Madrid'e gitti.Kaynak 1
  2. Fenerbahçe, Real Madrid forması giyen Endrick'i kiralamak için resmi temas kurdu.Kaynak 1
  3. Real Madrid, Endrick'in yeterli süre almaması durumunda tazminat maddesi talep ediyor.Kaynak 1
  4. Atletico Madrid, Alexander Sörloth için 40 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.Kaynak 1
  5. Atletico Madrid, Ademola Lookman için 35 milyon Euro talep ediyor.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Hürriyet SporHaber kaynağı · 05.08.2026 17:52

    Galatasaray'ın Can Uzun teklifi ve Frankfurt'un talebi belli oldu!

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler