Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, gündemdeki transfer konularına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor ile anlaşmaya varan Mohamed Salah'ın transfer süreciyle ilgili çıkan haberlere değinen Adalı, oyuncuyu ellerinden kaçırdıkları veya transfer çalımı yedikleri yönündeki iddiaları kesin bir dille reddetti.
Adalı, Salah transferiyle ilgili olarak, "Bu transferi biz istemedik" ifadesini kullanarak sürecin kendi tercihleri doğrultusunda geliştiğini vurguladı. Transfer masasında olmadıklarını ve oyuncunun başka bir kulübe gitmesinin bir kayıp olarak görülmemesi gerektiğini belirten Adalı, Trabzonspor ile iyi ilişkiler içinde olduklarını da sözlerine ekledi. Başkan Adalı, transferin gerçekleşmeme nedenlerinin zamanla daha net anlaşılacağını ifade ederek, Beşiktaş'ın kendi yapılarına uygun isimlerle ilerlemeye devam edeceğini belirtti.
Kulübün gelecek planlarına da değinen Serdal Adalı, transfer çalışmalarının kontrollü bir şekilde sürdüğünü açıkladı. Sağ kanat bölgesi için U23 statüsünde bir oyuncu takviyesi yapmayı planladıklarını belirten Adalı, Dusan Vlahovic transferi için ise çalışmaların devam ettiğini doğruladı. Öte yandan, Brahim Diaz ile ilgilendikleri yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve bu oyuncu için herhangi bir girişimde bulunmadıklarını açıkladı.
Adalı, transfer döneminin geçici bir heyecan yarattığını ancak asıl başarının sahada ortaya konulan performansla ölçüleceğini belirterek, taraftarlara sabırlı olmaları çağrısında bulundu. Beşiktaş'ın sezon başında belirlenen program dahilinde hareket ettiğini ve önümüzdeki haftalarda yeni transferlerin takıma katılacağını ifade etti.