Yaşam İstanbul’da korsan otoparkçılık yapan 23 kişi yakalandı
Emniyet ekipleri, Fatih, Beyoğlu ve Eyüpsultan’da yürüttükleri denetimlerde korsan otoparkçılık yaptığı belirlenen 23 şüpheliyi yakaladı. Şüpheliler, kanuna göre adli işlemle karşı karşıya.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Emniyet ekipleri, Fatih, Beyoğlu ve Eyüpsultan’da yürüttükleri denetimlerde korsan otoparkçılık yaptığı belirlenen 23 şüpheliyi yakaladı.
- Şüpheliler, kanuna göre adli işlemle karşı karşıya.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube ekipleri, şehir genelinde "değnekçi" olarak bilinen korsan otoparkçılara yönelik geniş çaplı bir denetim düzenledi.
Denetimler özellikle Fatih, Beyoğlu ve Eyüpsultan ilçelerinde yoğunlaştı ve usulsüz ücret talep ettiği tespit edilen 23 şüpheliyi gözaltına aldı.
Şüpheliler, Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddesi uyarınca adli işlem başlatılmasıyla karşı karşıya kalacak.