Osmaniye'de Düğün Salonunda Kavgaya Açılan Ateş 1 Ölüye Yol Açtı

Osmaniye'de bir düğün töreninde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve ateş açıldı. Olayda 22 yaşındaki Hüseyin Gönül hayatını kaybederken, birden fazla kişi yaralandı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Osmaniye'de Düğün Salonunda Kavgaya Açılan Ateş 1 Ölüye Yol Açtı
Temsili görsel · stevepb / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Osmaniye'de bir düğün töreninde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve ateş açıldı.
  • Olayda 22 yaşındaki Hüseyin Gönül hayatını kaybederken, birden fazla kişi yaralandı.
  • Osmaniye Fakıuşağı Mahallesi'nde akşam saatlerinde düzenlenen bir düğün salonunda iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Osmaniye'de bir düğün töreninde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve ateş açıldı. Olayda 22 yaşındaki Hüseyin Gönül hayatını kaybederken, birden fazla kişi yaralandı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 06.07.2026 03:36
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Osmaniye Fakıuşağı Mahallesi'nde akşam saatlerinde düzenlenen bir düğün salonunda iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavga sırasında belirlenemeyen bir tüfekle ateş açıldı ve 22 yaşındaki Hüseyin Gönül hayatını kaybetti. Olayda en az altı kişi yaralandı ve hastanelere sevk edildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi; polis şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Osmaniye'de bir düğün salonunda çıkan kavga sonucunda ateş açıldıKaynak 1
  2. Olayda 22 yaşındaki Hüseyin Gönül hayatını kaybettiKaynak 1
  3. Olayda en az altı kişi yaralandıKaynak 1
  4. Polis olay yerine sevk edildi ve şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattıKaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    NTVHaber kaynağı · 06.07.2026 03:19

    Düğünde kan aktı. 1 ölü, 6 yaralı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler