Osmaniye Fakıuşağı Mahallesi'nde akşam saatlerinde düzenlenen bir düğün salonunda iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavga sırasında belirlenemeyen bir tüfekle ateş açıldı ve 22 yaşındaki Hüseyin Gönül hayatını kaybetti. Olayda en az altı kişi yaralandı ve hastanelere sevk edildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi; polis şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.
Osmaniye'de Düğün Salonunda Kavgaya Açılan Ateş 1 Ölüye Yol Açtı
Osmaniye'de bir düğün töreninde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve ateş açıldı. Olayda 22 yaşındaki Hüseyin Gönül hayatını kaybederken, birden fazla kişi yaralandı.
- Osmaniye'de bir düğün töreninde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve ateş açıldı.
- Olayda 22 yaşındaki Hüseyin Gönül hayatını kaybederken, birden fazla kişi yaralandı.
- Osmaniye Fakıuşağı Mahallesi'nde akşam saatlerinde düzenlenen bir düğün salonunda iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü.
Bu haber ne anlatıyor?
Osmaniye'de bir düğün töreninde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve ateş açıldı. Olayda 22 yaşındaki Hüseyin Gönül hayatını kaybederken, birden fazla kişi yaralandı.
Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Öne çıkan doğrulanmış bilgiler
Başvurulan kaynaklar
-
1
NTVHaber kaynağı · 06.07.2026 03:19Kaynağı aç ↗
Düğünde kan aktı. 1 ölü, 6 yaralı
Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.