Şanlıurfa'da fırıncıya bıçaklı saldırı

Şanlıurfa'da bir fırıncı, kendisine bırakılan malzemelerin kaybolması üzerine çıkan tartışmada müşteri tarafından bıçaklandı. Yoğun bakıma kaldırılan fırıncının hayati tehlikesi sürerken, saldırgan gözaltına alındı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Şanlıurfa'da fırıncıya bıçaklı saldırı
Temsili görsel · MiVargof / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Şanlıurfa'da bir fırıncı, kendisine bırakılan malzemelerin kaybolması üzerine çıkan tartışmada müşteri tarafından bıçaklandı.
  • Yoğun bakıma kaldırılan fırıncının hayati tehlikesi sürerken, saldırgan gözaltına alındı.
  • Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Şair Nabi Mahallesi'nde bulunan bir pide fırınında, malzeme tartışması nedeniyle kanlı bir olay yaşandı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Şanlıurfa'da bir fırıncı, kendisine bırakılan malzemelerin kaybolması üzerine çıkan tartışmada müşteri tarafından bıçaklandı. Yoğun bakıma kaldırılan fırıncının hayati tehlikesi sürerken, saldırgan gözaltına alındı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 02.08.2026 21:10
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Şair Nabi Mahallesi'nde bulunan bir pide fırınında, malzeme tartışması nedeniyle kanlı bir olay yaşandı. İddiaya göre, pişirilmesi için fırına patlıcan ve biber bırakan Yakup E., ürünlerini teslim almaya geldiğinde malzemelerin kaybolduğunu öğrendi. Bu durum üzerine fırın işletmecisi Ali Kaya ile Yakup E. arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Yakup E., yanında bulunan bıçakla Ali Kaya'yı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kaya'ya ilk müdahaleyi yaptı. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan fırıncı, acil servisteki müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Kaya'nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olay yerinden kaçan şüpheli Yakup E., Haliliye Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü hızlı çalışma neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından ifadesi alınmak üzere Şehitlik Polis Merkezi'ne sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Yusuf Toprak da fırını ziyaret ederek saldırıyı kınadı. Toprak, esnafın yaşadığı bu acı olaydan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirerek, vatandaşları daha duyarlı olmaya davet etti. Meslektaşlarına acil şifalar dileyen Toprak, benzer olayların bir daha yaşanmamasını temenni ettiklerini belirtti.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Şanlıurfa'nın Şair Nabi Mahallesi'ndeki bir pide fırınında patlıcan ve biber tartışması yaşandı.Kaynak 1
  2. Yakup E., malzemelerinin kaybolduğunu öğrenince fırıncı Ali Kaya ile tartışmaya başladı.Kaynak 1
  3. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yakup E., Ali Kaya'yı bıçakla yaraladı.Kaynak 1
  4. Hastaneye kaldırılan Ali Kaya yoğun bakıma alındı ve hayati tehlikesi devam ediyor.Kaynak 1
  5. Şüpheli Yakup E., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    CNN TürkHaber kaynağı · 02.08.2026 21:10

    Patlıcan, biber kavgası! Fırıncıyı bıçakladı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler