\n\n

Hakkari'de Eş Zamanlı Huzur Uygulamasıyla 279 Araç ve 1.220 Kişi Kontrol Edildi

31 Temmuz 2026'da Hakkari'de gerçekleştirilen huzur uygulamasında 279 araç ve 1.220 kişi denetlendi. Kontroller sonucunda sadece 7 sürücüye ceza kesildi ve hiçbir olumsuz durum raporlanmadı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yerel Haberler +Trabzon
Temsili görsel: Hakkari'de Eş Zamanlı Huzur Uygulamasıyla 279 Araç ve 1.220 Kişi Kontrol Edildi
Temsili görsel · RyanMcGuire / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • 31 Temmuz 2026'da Hakkari'de gerçekleştirilen huzur uygulamasında 279 araç ve 1.220 kişi denetlendi.
  • Kontroller sonucunda sadece 7 sürücüye ceza kesildi ve hiçbir olumsuz durum raporlanmadı.
  • Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Temmuz 2026 tarihinde Hakkari genelinde eş zamanlı bir "Huzurlu sokaklar ve umuma açık yerler" uygulaması yaptı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

31 Temmuz 2026'da Hakkari'de gerçekleştirilen huzur uygulamasında 279 araç ve 1.220 kişi denetlendi. Kontroller sonucunda sadece 7 sürücüye ceza kesildi ve hiçbir olumsuz durum raporlanmadı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 02.08.2026 09:27
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Temmuz 2026 tarihinde Hakkari genelinde eş zamanlı bir "Huzurlu sokaklar ve umuma açık yerler" uygulaması yaptı. Bu operasyon, Valilik koordinasyonunda 39 ekip ve 89 personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Denetimler kapsamında 50 umuma açık iş yeri incelendi; bunlardan 5'inde mevzuata aykırı faaliyet tespit edilerek idari işlem uygulandı. Trafik denetiminde ise 279 araç kontrol edildi ve kurallara uymayan 7 sürücüye ilgili maddeler kapsamında para cezası verildi.

Kimlik sorgulaması sırasında 1.220 kişi incelendi ve herhangi bir olumsuz durum bulunmadı. Ayrıca 12 park, 12 bahçe ve 12 metruk bina denetlendi; bu alanlarda da sorun tespit edilmedi.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 6 olgu

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Temmuz 2026 tarihinde eş zamanlı bir huzur uygulaması düzenledi.Kaynak 1
  2. Uygulama, Hakkari Valiliği koordinasyonunda 39 ekip ve 89 personel tarafından yürütüldü.Kaynak 1
  3. Denetimler sırasında 50 umuma açık iş yeri incelendi ve 5 tanesinde mevzuata aykırılık tespit edildi.Kaynak 1
  4. Trafik denetiminde 279 araç kontrol edildi; kurallara uymayan 7 sürücüye idari para cezası kesildi.Kaynak 1
  5. Kimlik sorgulamasında toplam 1.220 kişi incelendi ve olumsuz bir durum bulunmadı.Kaynak 1
  6. Denetim kapsamında 12 park, 12 bahçe ve 12 metruk bina incelendi; hiçbir olumsuzluk tespit edilmedi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    61SAATHaber kaynağı · 02.08.2026 09:02

    Hakkari'de huzur uygulaması: 279 araç, bin 220 kişi kontrol edildi

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.