Gündem İngiltere'deki orman yangınıyla mücadele sürüyor
İngiltere'nin Suffolk bölgesinde temmuz ayı sonunda başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yetkililer, söndürme faaliyetlerinin önümüzdeki haftaya kadar devam edebileceğini bildirdi.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- İngiltere'nin Suffolk bölgesinde temmuz ayı sonunda başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
- Yetkililer, söndürme faaliyetlerinin önümüzdeki haftaya kadar devam edebileceğini bildirdi.
- İngiltere'nin doğusunda yer alan Suffolk bölgesinde 29 Temmuz'da başlayan orman yangını etkisini sürdürüyor.
İngiltere'nin doğusunda yer alan Suffolk bölgesinde 29 Temmuz'da başlayan orman yangını etkisini sürdürüyor. Bölgede görevli ekipler, alevleri kontrol altına almak için yoğun bir çalışma yürütüyor.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, yangına müdahale sürecinin zorlu geçtiği ve söndürme çalışmalarının gelecek haftaya kadar devam edebileceği ifade edildi. Bölgedeki yangınla ilgili güvenlik önlemleri ve söndürme faaliyetleri titizlikle takip ediliyor.