Gündem Samsun'daki dolandırıcılık operasyonunda bir kişi yakalandı
Samsun'da kendisini polis olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran şüpheli, Çorum'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Mağdurun kaptırdığı 1,5 milyon lira değerindeki varlıklar ele geçirildi.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Samsun'da kendisini polis olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran şüpheli, Çorum'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
- Mağdurun kaptırdığı 1,5 milyon lira değerindeki varlıklar ele geçirildi.
- Samsun'un Atakum ilçesinde yaşayan bir vatandaş, telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldı.
Samsun'un Atakum ilçesinde yaşayan bir vatandaş, telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldı. Şüphelinin yönlendirmeleriyle evine gelen kişiye yaklaşık 1 milyon 500 bin lira değerinde nakit para ve ziynet eşyası teslim eden mağdur, bir süre sonra durumu fark ederek polise başvurdu.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olayla ilgili yürüttükleri çalışma sonucunda 25 yaşındaki M.C. isimli şüpheliyi Çorum'da tespit etti. Düzenlenen operasyonla yakalanan zanlı gözaltına alınırken, mağdurun kaptırdığı ziynet eşyaları ve nakit paraya el konuldu. Emniyete götürülen şüphelinin işlemleri devam ediyor.