Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobil sürücüsü, gerçekleştirdiği hatalı manevra ile trafiği birbirine kattı. En sağ şeritte ilerleyen 34 plakalı otomobilin sürücüsü, Toplu Konut Bulvarı'na dönmek amacıyla aniden en sol şeride yöneldi.
Bu ani ve kontrolsüz geçiş, Sinop istikametine doğru ilerleyen diğer araç sürücülerini zor durumda bıraktı. Çarpışma riskinin yüksek olduğu olayda, diğer araçların sürücüleri ani fren yaparak olası bir kazayı son anda önledi. Hatalı manevra yapan sürücüye çevredeki diğer araç sürücüleri tepki gösterirken, tehlike yaratan otomobil bir süre sonra bölgeden uzaklaştı.
Trafik güvenliğini hiçe sayan bu tehlikeli anlar, o sırada yolda seyir halinde olan başka bir otomobilin araç içi kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüler, sürücülerin dikkatsizliğinin trafikte nasıl büyük riskler oluşturabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.