\n\n

Akyazı'da dehşet iddiası: Bebeğini çöpe attığı öne sürüldü

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir şahıs, 11 aylık bebeğini çöp konteynerine bırakmak ve eşini darbetmekle suçlanıyor. Polis, şüphelinin yakalanması için operasyon başlattı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Akyazı'da dehşet iddiası: Bebeğini çöpe attığı öne sürüldü
Temsili görsel · Alexas_Fotos / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir şahıs, 11 aylık bebeğini çöp konteynerine bırakmak ve eşini darbetmekle suçlanıyor.
  • Polis, şüphelinin yakalanması için operasyon başlattı.
  • Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yaşanan olayda, 21 yaşındaki İ.D.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir şahıs, 11 aylık bebeğini çöp konteynerine bırakmak ve eşini darbetmekle suçlanıyor. Polis, şüphelinin yakalanması için operasyon başlattı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 28.07.2026 07:03
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yaşanan olayda, 21 yaşındaki İ.D. hakkında bebeğini çöp konteynerine bıraktığı ve eşini darbettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. İki aydır ayrı yaşadığı eşi tarafından şikayet edilen şüphelinin yakalanması için emniyet güçleri çalışma yürütüyor.

Olayda darp edildiği belirlenen 11 aylık bebek E.R.D., sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda darp izleri tespit edilen bebeğin tedavisi hastanede devam ediyor. Emniyet birimleri, firari durumdaki şüphelinin bulunması için bölgedeki arama faaliyetlerini sürdürüyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Sakarya'nın Akyazı ilçesinde İ.D. isimli şahsın bebeğini çöp konteynerine bıraktığı iddia edildi.Kaynak 1
  2. Şüpheli İ.D.'nin eşini darbettiği öne sürüldü.Kaynak 1
  3. 19 yaşındaki anne, iki aydır ayrı yaşadığı eşinden şikayetçi oldu.Kaynak 1
  4. 11 aylık bebek E.R.D. vücudundaki darp izleri nedeniyle hastanede tedavi altına alındı.Kaynak 1
  5. Polis ekipleri şüpheli İ.D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 28.07.2026 01:25

    'Bebeğini çöpe attı' iddiası

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.