Atakum'un genç müzisyenleri ilk kez sahne aldı

Samsun'da kurulan Atakum Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası, ilk konserini Ata Sahne Sanat Merkezi'nde verdi. Genç müzisyenler, sinema dünyasının sevilen eserlerini başarıyla seslendirdi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Kültür Sanat
Temsili görsel: Atakum'un genç müzisyenleri ilk kez sahne aldı
Temsili görsel · niekverlaan / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Samsun'da kurulan Atakum Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası, ilk konserini Ata Sahne Sanat Merkezi'nde verdi.
  • Genç müzisyenler, sinema dünyasının sevilen eserlerini başarıyla seslendirdi.
  • Samsun Atakum Belediyesi bünyesinde şubat ayında hayata geçirilen Çocuk ve Gençlik Orkestrası, sanatseverlerle buluştu.
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Samsun Atakum Belediyesi bünyesinde şubat ayında hayata geçirilen Çocuk ve Gençlik Orkestrası, sanatseverlerle buluştu. Ata Sahne Sanat Merkezi'nde düzenlenen Film Gibi başlıklı etkinlik, orkestranın ilk performansı olma özelliği taşıyor.

Şef Aynur Türünç yönetiminde sahne alan 10-25 yaş aralığındaki 60 yetenekli müzisyen, Türk ve dünya sinemasından seçkin eserleri icra etti. Mart ayından bu yana yardımcı eğitmenler Gücem Ağmaz ve Ünal Türünç eşliğinde disiplinli bir çalışma süreci yürüten ekip, kemandan çelloya kadar geniş bir enstrüman yelpazesiyle izleyicilerden tam not aldı. Konser, bölgedeki gençlerin sanata olan ilgisini ve belediyenin kültürel faaliyetlere verdiği desteği gözler önüne serdi.

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

Benzer haberleri içeren ulusal haber siteleri (1)

Haber başlığı benzer ulusal içerikli diğer haber sitelerinin listesini içerir.

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler