Spor Bursaspor ile Shakhtar Donetsk hazırlık maçında berabere kaldı
Bursaspor ve Shakhtar Donetsk arasında oynanan hazırlık mücadelesi gol sesi çıkmadan sona erdi. Maçta taraftarların Arda Turan'a yönelik ilgisi dikkat çekti.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Bursaspor ve Shakhtar Donetsk arasında oynanan hazırlık mücadelesi gol sesi çıkmadan sona erdi.
- Maçta taraftarların Arda Turan'a yönelik ilgisi dikkat çekti.
- Bursaspor, Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu'nda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'i ağırladı.
Bursaspor, Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu'nda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'i ağırladı. Hazırlık karşılaşması boyunca her iki takım da gol yollarında etkili olamazken, mücadele başladığı gibi 0-0 eşitlikle tamamlandı. Karşılaşma sırasında Bursaspor taraftarları, Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan'a yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.
Yeşil-beyazlı ekip, Trendyol 1. Lig'deki ilk sınavını 9 Ağustos'ta Bodrum FK deplasmanında verecek. Konuk ekip Shakhtar Donetsk ise Ukrayna Ligi'nin açılış haftasında 3 Ağustos tarihinde Kudrivka ile karşı karşıya gelecek.