Toprak Razgatlıoğlu Hollanda'da Yarış Dışı Kaldı

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Hollanda'da düzenlenen MotoGP yarışını mekanik bir arıza sebebiyle tamamlayamadı. Yarışın galibi ise kariyerindeki ilk birinciliğe ulaşan Ai Ogura oldu.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Spor
Temsili görsel: Toprak Razgatlıoğlu Hollanda'da Yarış Dışı Kaldı
Temsili görsel · Up-Free / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Hollanda'da düzenlenen MotoGP yarışını mekanik bir arıza sebebiyle tamamlayamadı.
  • Yarışın galibi ise kariyerindeki ilk birinciliğe ulaşan Ai Ogura oldu.
  • MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 11.
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 11. ayağı, Hollanda'nın Assen şehrinde gerçekleştirilen heyecan verici bir yarışa sahne oldu. Milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu, mücadele sırasında gösterdiği performansla 10. sıraya kadar yükselmeyi başardı. Ancak yarışın 13. turunda motosikletinde meydana gelen mekanik bir arıza nedeniyle pistten çekilmek zorunda kaldı.

Günün kazanan ismi ise 40.21.905'lik derecesiyle Ai Ogura oldu. Japon pilot, bu sonuçla kariyerindeki ilk MotoGP zaferini elde etti. Podyumun diğer basamaklarında ise liderin 2 saniye gerisinde kalan Raul Fernandez ikinci, 3.5 saniye farkla yarışı tamamlayan Jorge Martin ise üçüncü sırada yer aldı.

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

Benzer haberleri içeren ulusal haber siteleri (1)

Haber başlığı benzer ulusal içerikli diğer haber sitelerinin listesini içerir.

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler