# Sakarya Karasu'da İki Taşınmaz İcradan Satışa Çıkarıldı

- Canonical URL: https://habersitesi.org/haber/18091/sakarya-karasu-da-iki-tasinmaz-icradan-satisa-cikarildi
- Publisher: HaberSitesi.Org
- Published: 2026-07-23T03:00:14+03:00
- Modified: 2026-07-23T03:00:14+03:00
- Category: Gündem
- Author: HaberSitesi.Org Haber Merkezi
- Language: tr-TR
- Sponsored: no
- Preferred citation: HaberSitesi.Org, Sakarya Karasu'da İki Taşınmaz İcradan Satışa Çıkarıldı, https://habersitesi.org/haber/18091/sakarya-karasu-da-iki-tasinmaz-icradan-satisa-cikarildi

## Summary

Sakarya'nın Karasu ilçesinde yer alan iki farklı taşınmaz, icra dairesi tarafından satışa sunuldu. İhale süreci eylül ayında başlayacak olup detaylar UYAP sistemi üzerinden görüntülenebiliyor.

## Verified facts

- Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan iki ayrı taşınmaz icra yoluyla satışa çıkarıldı.
- Kurudere Mahallesi'ndeki 2.531,95 metrekarelik ev ve ahır içeren taşınmaz 8.876.395 TL değerle satışa sunuldu.
- Kurudere Mahallesi'ndeki 8.844,75 metrekarelik fındık bahçesi niteliğindeki taşınmaz 7.960.275 TL değerle satışa sunuldu.
- Taşınmazların ilk artırma süreci 1 Eylül 2026 tarihinde başlayacaktır.
- Satış işlemleri esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2026/290 TLMT dosya numarası ile takip edilebilmektedir.

## Article

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan iki ayrı taşınmaz, Karasu İcra Dairesi tarafından başlatılan bir borç takibi nedeniyle satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerden ilki, Kurudere Mahallesi'nde yer alan 2.531,95 metrekare yüzölçümüne sahip, üzerinde ev, ahır ve ardiye bulunan bir parseldir. 8.876.395 TL muhammen bedel ile satışa sunulan bu taşınmazın, bölgedeki yerleşim alanları içerisinde kaldığı belirtildi.İkinci taşınmaz ise yine Kurudere Mahallesi sınırları içerisinde bulunan, 8.844,75 metrekarelik fındık bahçesidir. Tarım arazisi niteliğindeki bu yer için 7.960.275 TL değer biçilmiştir. Söz konusu arazinin üzerinde herhangi bir yapı bulunmamakta olup, bölgedeki tarımsal faaliyetler için kullanıldığı ifade edilmiştir.Taşınmazların satışına ilişkin ihale süreçleri iki aşamalı olarak planlanmıştır. İlk artırma dönemi 1 Eylül 2026 tarihinde başlayacak ve 8 Eylül 2026 tarihinde sona erecektir. İlk ihalede satışın gerçekleşmemesi durumunda, ikinci artırma süreci 1 Ekim 2026 tarihinde başlayıp 8 Ekim 2026 tarihinde tamamlanacaktır.İlgilenen vatandaşlar, taşınmazların ayrıntılı görsellerine, satış şartlarına ve diğer teknik detaylara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2026/290 TLMT dosya numarası ile erişim sağlayabilirler. Satışa konu olan taşınmazların imar durumları ve üzerlerindeki şerhlerle ilgili bilgiler de yine aynı sistem üzerinden şeffaf bir şekilde sunulmaktadır.

## Sources

- [CNN Türk — KARASU İCRA DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ](https://www.cnnturk.com/resmi-ilanlar/karasu-icra-dairesi-mudurlugu-3445594)

## Reuse

Short quotation and summarization are permitted with attribution and a backlink. Full reproduction requires permission. See https://habersitesi.org/.well-known/ai-policy.json.
