Trafikte dehşet saçan sürücüye ağır ceza

Mersin'de trafikte tartıştığı taksi şoförünü tehdit eden sürücü, emniyet ekiplerince yakalandı. Şahsa 180 bin lira idari para cezası uygulanırken ehliyetine el konuldu.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Trafikte dehşet saçan sürücüye ağır ceza
Temsili görsel · Tho-Ge / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Mersin'de trafikte tartıştığı taksi şoförünü tehdit eden sürücü, emniyet ekiplerince yakalandı.
  • Şahsa 180 bin lira idari para cezası uygulanırken ehliyetine el konuldu.
  • Mersin'de trafikte seyir halindeyken bir taksinin önünü keserek durduran otomobil sürücüsü, hem şoföre hem de araçtaki turistlere korku dolu anlar yaşattı.
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Mersin'de trafikte seyir halindeyken bir taksinin önünü keserek durduran otomobil sürücüsü, hem şoföre hem de araçtaki turistlere korku dolu anlar yaşattı. Aracından inerek taksinin kapısını açan ve şoförü tehdit eden saldırgan, taksicinin şikayetçi olacağını belirtmesi üzerine tehditlerini sürdürdü. Olay anı, taksinin araç içi kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri hızla harekete geçti. Yapılan incelemeler sonucunda kimliği B.G. olarak belirlenen sürücü, düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyet güçleri, şahsa Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddesi uyarınca trafikte saldırgan tutum sergilediği gerekçesiyle 180 bin lira idari para cezası kesti.

Soruşturma kapsamında B.G.'nin sürücü belgesine iki ay süreyle el konulurken, kullandığı araç da aynı süreyle trafikten menedildi. Olay sırasında takside bulunan yabancı turistlere karşı da saldırgan bir tavır sergileyen sürücünün, görüntülerin ardından yakalanması kamuoyunda tepki çeken olayın sonunu getirdi. Yetkililer, trafikteki bu tür saldırgan davranışlara karşı denetimlerin kararlılıkla süreceğini vurguladı.

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

Benzer haberleri içeren ulusal haber siteleri (1)

Haber başlığı benzer ulusal içerikli diğer haber sitelerinin listesini içerir.

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler