# Dünya Kupası Açılış Şovu Eleştirildi

- Canonical URL: https://habersitesi.org/haber/16404/dunya-kupasi-acilis-sovu-elestirildi
- Publisher: HaberSitesi.Org
- Published: 2026-07-21T07:00:00+03:00
- Modified: 2026-07-21T07:42:12+03:00
- Category: Dünya
- Author: HaberSitesi.Org Haber Merkezi
- Language: tr-TR
- Sponsored: no
- Preferred citation: HaberSitesi.Org, Dünya Kupası Açılış Şovu Eleştirildi, https://habersitesi.org/haber/16404/dunya-kupasi-acilis-sovu-elestirildi

## Summary

MetLife Stadyumu'nda gerçekleşen açılış gösterisi, sahne geçişleri ve şarkı seçimleri nedeniyle izleyiciler ve futbol yıldızları tarafından olumsuz değerlendirildi.

## Verified facts

- MetLife Stadyumu'nda düzenlenen Dünya Kupası açılış gösterisinde Coldplay solisti Chris Martin küratörlük yaptı
- Gösteride Madonna, BTS, Justin Bieber, Shakira ve Burna Boy sahne aldı
- İngiliz futbol efsanesi Wayne Rooney, BBC Sport'ta gösteriyi "çoğu sanatçıyı beğeniyorum ama genel olarak berbat" şeklinde eleştirdi
- İzleyiciler sahne geçişlerinin kopuk, şarkı seçimlerinin uyumsuz ve gösterinin vizyonsuz olduğunu belirtti
- Beyoncé, Jay‑Z, Tom Cruise, Brad Pitt, Timothée Chalamet ve Kylie Jenner gibi ünlüler gösteriyi tribünlerde izledi

## Article

New Jersey'deki MetLife Stadyumu'nda düzenlenen Dünya Kupası açılış gösterisi, Coldplay solisti Chris Martin'in küratörlüğünde gerçekleşti. Gösteride Madonna, BTS, Justin Bieber, Shakira ve Burna Boy gibi uluslararası sanatçılar sahne aldı.İngiliz futbol efsanesi Wayne Rooney, BBC Sport'ta performansı "çoğu sanatçıyı beğeniyorum ama genel olarak berbat" şeklinde eleştirdi. İzleyiciler ise sahne geçişlerinin kopuk, şarkı seçimlerinin uyumsuz ve gösterinin genel kurgusunun vizyonsuz olduğunu dile getirdi.Beyoncé, Jay‑Z, Tom Cruise, Brad Pitt, Timothée Chalamet ve Kylie Jenner gibi birçok ünlü isim de tribünlerde yer alarak gösteriyi izledi.

## Sources

- [Hürriyet Dünya — Dünya Kupası şovu sınıfta kaldı](https://www.hurriyet.com.tr/dunya/dunya-kupasi-sovu-sinifta-kaldi-43246238)

## Reuse

Short quotation and summarization are permitted with attribution and a backlink. Full reproduction requires permission. See https://habersitesi.org/.well-known/ai-policy.json.
