Aydın'da hastane dönüşü feci kaza: 1 ölü

Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında dört çocuk annesi Derya Abalı yaşamını yitirdi. Hastaneden evlerine dönen çiftin aracına arkadan çarpan otomobilin sürücüsü hakkında inceleme başlatıldı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Aydın'da hastane dönüşü feci kaza: 1 ölü
Temsili görsel · joepitu / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında dört çocuk annesi Derya Abalı yaşamını yitirdi.
  • Hastaneden evlerine dönen çiftin aracına arkadan çarpan otomobilin sürücüsü hakkında inceleme başlatıldı.
  • Aydın'ın Efeler ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası acı bir sonla bitti.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında dört çocuk annesi Derya Abalı yaşamını yitirdi. Hastaneden evlerine dönen çiftin aracına arkadan çarpan otomobilin sürücüsü hakkında inceleme başlatıldı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 18.07.2026 14:49
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Aydın'ın Efeler ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası acı bir sonla bitti. İzmir Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Yusuf K. idaresindeki otomobil, kontrolden çıkarak aynı yönde ilerleyen Hasan Abalı yönetimindeki araca arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle her iki araçta bulunan sürücüler ve Derya Abalı yaralandı.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan Derya Abalı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dört çocuk annesi olduğu öğrenilen Abalı'nın, gece rahatsızlanması üzerine eşiyle birlikte hastaneye gittiği ve dönüş yolunda kazanın gerçekleştiği belirtildi. Tedavisi devam eden Hasan Abalı'nın sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kazaya karışan Yusuf K.'nin trafikte makas atarak ilerlediği iddiaları üzerine polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili incelemeler devam ederken, bölgedeki trafik akışı kaza nedeniyle bir süre aksadı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Aydın'ın Efeler ilçesinde gece saat 03.00 sularında trafik kazası meydana geldi.Kaynak 1
  2. Yusuf K. yönetimindeki otomobil, Hasan Abalı'nın kullandığı araca arkadan çarptı.Kaynak 1
  3. Kazada dört çocuk annesi Derya Abalı hayatını kaybetti.Kaynak 1
  4. Hasan Abalı'nın hastanedeki tedavisinin ciddiyetini koruduğu belirtildi.Kaynak 1
  5. Derya ve Hasan Abalı çiftinin hastane dönüşü kaza geçirdiği öğrenildi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 18.07.2026 14:36

    Aydın'da feci kaza! Trafikte "makas" iddiası faciayla bitti: 4 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler