Alanya'da Staj Sırasında Otelde Çıkan Yangında Yaralanan İki Lise Öğrencisi Hayatını Kaybetti

Alanya'da mesleki eğitim için staja gelen iki lise öğrencisi, kaldıkları otelde çıkan yangında ağır yaralandı. Tedavi altına alınan öğrencilerden biri 37, diğeri ise 39 gün sonra yaşamını yitirdi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Alanya'da Staj Sırasında Otelde Çıkan Yangında Yaralanan İki Lise Öğrencisi Hayatını Kaybetti
Temsili görsel · stux / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Alanya'da mesleki eğitim için staja gelen iki lise öğrencisi, kaldıkları otelde çıkan yangında ağır yaralandı.
  • Tedavi altına alınan öğrencilerden biri 37, diğeri ise 39 gün sonra yaşamını yitirdi.
  • Alanya'da meydana gelen otel yangınında yaralanan iki lise öğrencisi, tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Alanya'da mesleki eğitim için staja gelen iki lise öğrencisi, kaldıkları otelde çıkan yangında ağır yaralandı. Tedavi altına alınan öğrencilerden biri 37, diğeri ise 39 gün sonra yaşamını yitirdi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 18.07.2026 11:52
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Alanya'da meydana gelen otel yangınında yaralanan iki lise öğrencisi, tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti. Kütahya'dan mesleki eğitim için Alanya'ya staja gelen Eymen Enes Aygece ve Süleyman Tuna Ergüler, kaldıkları otelde çıkan yangın sonrası ağır yaralanmıştı.

Yangının ardından hastaneye kaldırılan öğrencilerden Eymen Enes Aygece, 37 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Süleyman Tuna Ergüler ise 39 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gördü ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İki gencin ölümü, ailelerini, okul arkadaşlarını ve eğitim camiasını yasa boğdu.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Alanya'da staj yaparken kaldıkları otelde çıkan yangında yaralanan iki lise öğrencisi hayatını kaybetti.Kaynak 1
  2. Eymen Enes Aygece, yangından 37 gün sonra hastanede yaşamını yitirdi.Kaynak 1
  3. Süleyman Tuna Ergüler ise 39 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti.Kaynak 1
  4. Hayatını kaybeden öğrencilerin Kütahya'da liseye gittiği belirtildi.Kaynak 1
  5. Öğrencilerin mesleki eğitim için Alanya'ya staja geldikleri öğrenildi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 18.07.2026 11:36

    Staj yaptıkları otel sonları oldu: İki lise öğrencisi hayatını kaybetti!

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler