Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, hafızalara kazınan Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır karakteriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Karakterin her yıl 8 Nisan tarihinde sevenleri tarafından anılmasına değinen Kaynarca, durumu esprili bir dille karşılayarak, "Ölemedim ağabey ben, bir türlü ölemiyorum" ifadelerini kullandı.
Oyunculuk kariyerinden önce yaşadığı ilginç bir anısını da paylaşan Kaynarca, ailesinin kendisini disipline etmek amacıyla bir kamyon fabrikasında çalışmaya gönderdiğini anlattı. Fabrikanın elektrik hattında altı ay boyunca görev yaptığını belirten oyuncu, çalışma sürecini şu sözlerle aktardı:
- Tulumları giyip altı ay çalıştım.
- Yaptığım şakalar yüzünden banttan kamyon çıkmıyordu.
- En sonunda beni işten çıkardılar.
İşten çıkarılmasının ardından konservatuvar sınavlarına yöneldiğini belirten Kaynarca, bu süreci kariyerinin dönüm noktalarından biri olarak nitelendirdi. Fabrikadan kovulmasının oyunculuk yolculuğuna başlamasına vesile olduğunu vurgulayan sanatçı, geçmişe dair samimi detayları izleyicilerle paylaştı.