\n\n
Google News'te HaberSitesi.org'u takip edin

İznik'te evsiz adamın üzerinden servet çıktı

Bursa'nın İznik ilçesinde boş bir dükkanda yaşayan evsiz bir şahsın üzerinden yaklaşık 500 bin lira nakit para bulundu. Paraları farelerden korumak için özel yöntemlerle sakladığı anlaşılan şahsın birikimi ailesine teslim edildi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: İznik'te evsiz adamın üzerinden servet çıktı
Temsili görsel · Alexas_Fotos / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Bursa'nın İznik ilçesinde boş bir dükkanda yaşayan evsiz bir şahsın üzerinden yaklaşık 500 bin lira nakit para bulundu.
  • Paraları farelerden korumak için özel yöntemlerle sakladığı anlaşılan şahsın birikimi ailesine teslim edildi.
  • Bursa'nın İznik ilçesinde, uzun süredir bölgede yaşayan ve çevre esnafının şikayetlerine konu olan M.Ö.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Bursa'nın İznik ilçesinde boş bir dükkanda yaşayan evsiz bir şahsın üzerinden yaklaşık 500 bin lira nakit para bulundu. Paraları farelerden korumak için özel yöntemlerle sakladığı anlaşılan şahsın birikimi ailesine teslim edildi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 15.07.2026 15:10
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Bursa'nın İznik ilçesinde, uzun süredir bölgede yaşayan ve çevre esnafının şikayetlerine konu olan M.Ö. isimli şahıs, ekiplerin müdahalesiyle gündeme geldi. İznik Devlet Hastanesi yakınındaki bir sebze halinde, camları kırık boş bir dükkanda barındığı tespit edilen şahsın durumu, polis ve zabıta ekiplerini harekete geçirdi.

Yapılan kontroller sırasında M.Ö.'nün üzerinde ve eşyaları arasında yaklaşık 500 bin lira nakit para bulundu. Ekiplerin incelemesinde, şahsın paraları farelerden korumak ve bozulmalarını önlemek amacıyla tek tek poşetlediği, poşetlerin içine ise sarımsak yerleştirdiği ortaya çıktı. Karton ve plastik toplayarak biriktirdiği anlaşılan yüklü miktardaki para, zabıta ekipleri tarafından tutanak altına alındı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından söz konusu nakit para, İznik'in Gürmüzlü Mahallesi'nde ikamet eden kardeşine teslim edildi. Olay, bölge halkı arasında şaşkınlıkla karşılandı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Bursa'nın İznik ilçesinde yaşayan M.Ö. isimli evsiz bir şahsın üzerinden yaklaşık 500 bin lira nakit para çıktı.Kaynak 1
  2. Polis ve zabıta ekipleri, çevre esnafının şikayeti üzerine boş bir dükkanda kalan şahsı kontrol etti.Kaynak 1
  3. M.Ö.'nün paraları farelerden korumak için poşetleyip içlerine sarımsak koyduğu belirlendi.Kaynak 1
  4. Ele geçirilen para, tutanak altına alındıktan sonra şahsın Gürmüzlü Mahallesi'nde yaşayan kardeşine teslim edildi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 15.07.2026 14:47

    Tüm ilçe onu konuştu! Evsiz adamın üzerinden servet çıktı: Meğer fareler parayı yemesin diye…

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.