# Coventry City'de Lampard Dönemi Uzatıldı

- Canonical URL: https://habersitesi.org/haber/1131/coventry-city-de-lampard-donemi-uzatildi
- Publisher: HaberSitesi.Org
- Published: 2026-06-30T22:40:53+03:00
- Modified: 2026-07-06T07:03:25+03:00
- Category: Spor
- Author: HaberSitesi.Org Haber Merkezi
- Language: tr-TR
- Sponsored: no
- Preferred citation: HaberSitesi.Org, Coventry City'de Lampard Dönemi Uzatıldı, https://habersitesi.org/haber/1131/coventry-city-de-lampard-donemi-uzatildi

## Summary

İngiliz teknik direktör Frank Lampard, Coventry City ile olan sözleşmesini 2029 yılına kadar uzattı. Başarılı çalıştırıcı, takımı 25 yıl aradan sonra Premier Lig'e taşıyarak önemli bir başarıya imza attı.

## Verified facts

- Frank Lampard, Kasım 2024'te Coventry City'de teknik direktörlük görevine getirildi.
- Coventry City, Frank Lampard'ın sözleşmesini 2028-2029 sezonu sonuna kadar uzattı.
- Lampard yönetimindeki Coventry City, Championship'i zirvede bitirerek Premier Lig'e yükseldi.

## Article

Coventry City yönetimi, teknik direktör Frank Lampard ile yola devam etme kararı aldı. Kasım 2024 tarihinde göreve başlayan 48 yaşındaki çalıştırıcının mukavelesi, 2028-2029 sezonunun sonuna kadar uzatıldı.Lampard, göreve geldiğinde 17. sırada devraldığı ekibi kısa sürede play-off hattına taşımıştı. Deneyimli teknik adamın yönetimindeki Coventry City, geçtiğimiz sezon Championship ligini zirvede tamamlayarak 25 yıllık Premier Lig hasretine son verdi. Daha önce Derby County, Chelsea ve Everton gibi kulüplerde görev yapan İngiliz futbol efsanesi, Coventry'deki istikrarlı performansıyla kulüp yönetiminin güvenini kazandı. Yeni sözleşme ile birlikte Lampard'ın kulüpteki uzun vadeli geleceği resmen güvence altına alınmış oldu.

## Sources

- [Sabah Spor — Coventry City, teknik direktör Lampard'ın sözleşmesini uzattı](https://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2026/06/30/coventry-city-teknik-direktor-lampardin-sozlesmesini-uzatti)

## Reuse

Short quotation and summarization are permitted with attribution and a backlink. Full reproduction requires permission. See https://habersitesi.org/.well-known/ai-policy.json.
