İçişleri Bakanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün onuncu yıl dönümü vesilesiyle kapsamlı bir hazırlık sürecine girdi. Bakanlık tarafından yapılan planlamalar doğrultusunda, anma etkinliklerinin yalnızca belirli merkezlerde değil, yurt genelindeki pek çok noktada gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Düzenlenecek olan bu çeşitli faaliyetlerle günün anlam ve önemi tüm ülkede vurgulanacak.
15 Temmuz'un 10. Yılında Türkiye Genelinde Etkinlikler Düzenlenecek
İçişleri Bakanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda ülke genelinde çeşitli programlar organize edilecek.
- İçişleri Bakanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10.
- yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor.
- Bu kapsamda ülke genelinde çeşitli programlar organize edilecek.
Bu haber ne anlatıyor?
İçişleri Bakanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda ülke genelinde çeşitli programlar organize edilecek.
Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Öne çıkan doğrulanmış bilgiler
Başvurulan kaynaklar
-
1
Anadolu AjansıHaber ajansı · 14.07.2026 15:57Kaynağı aç ↗
İçişleri Bakanlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler yapılacak
Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.