# Daha 17 dizisinde gerilim tırmanıyor

- Canonical URL: http://habersitesi.org/haber/74706/daha-17-dizisinde-gerilim-tirmaniyor
- Publisher: HaberSitesi.Org
- Published: 2026-09-28T03:57:01+03:00
- Modified: 2026-09-28T03:57:01+03:00
- Category: Gündem
- Author: HaberSitesi.Org Haber Merkezi
- Language: tr-TR
- Sponsored: no
- Preferred citation: HaberSitesi.Org, Daha 17 dizisinde gerilim tırmanıyor, http://habersitesi.org/haber/74706/daha-17-dizisinde-gerilim-tirmaniyor

## Summary

Kanal D ekranlarında yayınlanan Daha 17 dizisinin yeni bölümünde Aras ve Teoman arasındaki gerilim artıyor. Aras, kardeşini bulma arayışında geçmişin karanlık sırlarıyla yüzleşmeye hazırlanıyor.

## Verified facts

- Daha 17 dizisi, ailesini kaybeden Aras'ın kardeşini arama mücadelesini konu almaktadır.
- Dizinin 18. bölümünde Aras, kardeşini korumaya çalışırken vurulmuş ve yaşam mücadelesi vermiştir.
- Teoman, Aras'ı hayatta tutmaya çalışırken aynı zamanda ona geçmişle ilgili bir oyun hazırlamaktadır.
- 19. bölüm fragmanında Şebnem'in Nuray'a bıçak çektiği ve Deniz'in Teoman'a olan hislerini Aras'a itiraf ettiği görülmektedir.

## Article

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yapımı Daha 17, heyecan dolu yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Bodrum'da geçen hikayede, beş yaşında kaybettiği ailesinin ardından hayatta kalan tek kardeşi için mücadele veren Aras'ın yaşamı, Akkayalar ile yollarının kesişmesiyle bambaşka bir boyuta taşınıyor.Dizinin son yayınlanan 18. bölümünde, kardeşini korumak isterken vurulan Aras, ormanlık alanda zorlu bir yaşam mücadelesi verdi. Bu süreçte Teoman, Aras'ı hayatta tutmak için büyük çaba sarf etti. İki kardeş arasındaki bağ, yaşanan tüm çatışmalara rağmen varlığını korumaya devam etti. Hastaneden çıkar çıkmaz Serhat'ın öldüğü geceye dair izleri sürmeye kararlı olan Aras, Teoman'ın hazırladığı yeni bir oyunla karşı karşıya kaldı. Teoman'ın bu hamlesi, karakterleri geçmişin karanlık sırlarıyla yeniden yüz yüze getirdi.Yayınlanan 19. bölüm fragmanı ise dizideki tansiyonun daha da yükseleceğinin sinyallerini veriyor. Leyla, doğum gününde Aras'ın kardeşine kavuşmasını dilerken, Şebnem ve Nuray arasında yaşanan gerginlik bıçaklı bir tehdide dönüştü. Öte yandan Deniz, Teoman'a karşı beslediği duyguları gözyaşları içinde Aras'a itiraf etti. Hakan ise olayların kontrolünden çıkması endişesiyle yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. Aras'ın kardeşine ulaşma konusundaki kararlılığı, dizinin ilerleyen bölümlerinde yaşanacak olayların merkezinde yer almayı sürdürecek.

## Sources

- [CNN Türk — DAHA 17 DİZİSİ 18. BÖLÜM FULL İZLEME LİNKİ: Kanal D Daha 17 dizisinin 19. bölüm fragmanı izle](https://www.cnnturk.com/magazin/daha-17-dizisi-18-bolum-full-izleme-linki-kanal-d-daha-17-dizisinin-19-bolum-fragmani-izle-3472250)

## Reuse

Short quotation and summarization are permitted with attribution and a backlink. Full reproduction requires permission. See http://habersitesi.org/.well-known/ai-policy.json.
