# Diyarbakır'da telefon dükkanına silahlı saldırı

- Canonical URL: http://habersitesi.org/haber/29291/diyarbakir-da-telefon-dukkanina-silahli-saldiri
- Publisher: HaberSitesi.Org
- Published: 2026-08-05T14:31:46+03:00
- Modified: 2026-08-05T15:52:57+03:00
- Category: Yaşam
- Author: HaberSitesi.Org Haber Merkezi
- Language: tr-TR
- Sponsored: no
- Preferred citation: HaberSitesi.Org, Diyarbakır'da telefon dükkanına silahlı saldırı, http://habersitesi.org/haber/29291/diyarbakir-da-telefon-dukkanina-silahli-saldiri

## Summary

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir telefon dükkanına giren şüpheli, husumetli olduğu iki kişiyi silahla yaraladı. Olayın ardından kaçan saldırganı yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

## Verified facts

- Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 29 Temmuz akşamı bir telefon dükkanında silahlı saldırı gerçekleşti.
- Kimliği belirsiz bir şüpheli, husumetli olduğu kişilere tabancayla ateş açtı.
- Saldırıda M.Y. ve N.K. isimli iki kişi yaralandı.
- Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
- Polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

## Article

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Selahaddin Eyyubi Bulvarı'ndaki bir telefon dükkanında 29 Temmuz akşam saatlerinde silahlı bir saldırı meydana geldi. İş yerine gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir şüpheli, içeride bulunan husumetlileriyle kısa bir süre görüştü. Görüşmenin ardından yanında getirdiği tabancayı çıkaran saldırgan, M.Y. ve N.K. isimli şahıslara peş peşe ateş açtı.Saldırgan, dükkanın dışına çıkarak iş yerine defalarca ateş etmeye devam etti. Ardından tekrar içeri giren şüpheli, tezgah arkasındaki kişiyi bir kez daha hedef aldı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yetkililer, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı. Güvenlik kameralarına yansıyan saldırı anı sonrası, emniyet güçleri şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma yürütüyor.

## Sources

- [Sabah Yaşam — Diyarbakır'da kan donduran olay: Önüne gelene defalarca ateş etti! O anlar kamerada...](https://www.sabah.com.tr/yasam/diyarbakirda-kan-donduran-olay-onune-gelene-defalarca-ates-etti-o-anlar-kamerada-7635793)

## Reuse

Short quotation and summarization are permitted with attribution and a backlink. Full reproduction requires permission. See http://habersitesi.org/.well-known/ai-policy.json.
