# Avcılar'da metruk binada çökme: Bir işçi yaralandı

- Canonical URL: http://habersitesi.org/haber/17460/avcilar-da-metruk-binada-cokme-bir-isci-yaralandi
- Publisher: HaberSitesi.Org
- Published: 2026-07-22T10:40:31+03:00
- Modified: 2026-07-22T11:01:39+03:00
- Category: Yaşam
- Author: HaberSitesi.Org Haber Merkezi
- Language: tr-TR
- Sponsored: no
- Preferred citation: HaberSitesi.Org, Avcılar'da metruk binada çökme: Bir işçi yaralandı, http://habersitesi.org/haber/17460/avcilar-da-metruk-binada-cokme-bir-isci-yaralandi

## Summary

İstanbul Avcılar'da yıkım çalışması yapılan metruk bir binada kiriş çökmesi sonucu bir işçi yaralandı. İtfaiye ekiplerince kurtarılan işçi hastaneye kaldırıldı.

## Verified facts

- İstanbul Avcılar'da metruk bir binada söküm çalışması yapıldığı sırada kiriş çöktü.
- Çökme sonucu bir işçi kirişin altında kalarak yaralandı.
- Olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralı işçiyi kurtararak hastaneye sevk etti.

## Article

İstanbul'un Avcılar ilçesi Ambarlı Mahallesi'nde bulunan metruk bir binada tehlikeli bir kaza yaşandı. Binada söküm işlemleri gerçekleştiren işçiler çalıştığı sırada, yapının bir bölümündeki kiriş aniden çöktü. Çökme sonucunda bir işçi enkaz altında kalarak mahsur kaldı.Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin titiz çalışmasıyla kirişin altından çıkarılan yaralı işçi, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

## Sources

- [Sabah Yaşam — Yer Avcılar! Metruk bina çöktü: Söküm yapan işçi kirişin altında kaldı!](https://www.sabah.com.tr/yasam/yer-avcilar-metruk-bina-coktu-sokum-yapan-isci-kirisin-altinda-kaldi-7627173)

## Reuse

Short quotation and summarization are permitted with attribution and a backlink. Full reproduction requires permission. See http://habersitesi.org/.well-known/ai-policy.json.
